Chemistry presents: Bash XXXL (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het feest is de officile opvolger van de gelijknamige koninginnenacht knaller, eveneens in de Now&Wow. Dit feest twee zalen met hun eigen flavour n een top line-up. De Now heeft een fresh dance smaakje met twee dikke back2back sessies: Victor Coral & Brian S. gevolgd door Joost van Bellen & Dave Clarke. In de Wow staat vette hiphop op het menu met een Nederlandse helden line-up bestaande uit Opgezwolle, Pete Philly & Perquisite, Duvelduvel, Flinke Namen, Mr. Wix en The Flexican.

Now
Dave Clarke & Joost van Bellen (Special B2B Electro set!)
Victor Coral & Brian S. (B2B Raw Urban Sexy House & Beyond)

Wow
Opgezwolle
Duvelduvel
Pete Philly @ Perquisite
Flinke Namen
The FlexicanHet wordt weer tijd voor een groot feest! Chemistry baas Eelko Anceaux is lyrisch over het aankomende BASH feest. We zetten een feest neer waar we zelf vooral heel blij van worden. Dance is sowieso altijd ons ding geweest, maar we wilden al een tijdje nieuwe dingen neerzetten. Daarom ben ik ook trots op wat we in de hiphop zaal neerzetten. De hiphop die wij vet vinden staat er gewoon allemaal: Opgezwolle, Duvelduvel, Pete Philly, noem maar op. Ook kijk ik uit naar de back2back sets van Victor & Brian en natuurlijk helemaal naar de combinatie van Van Bellen en Dave Clarke. Het leukste aan BASH is dat het zo divers is, een feest met flavour!

NOW
In de Now is het all night long back2back wat de klok slaat. Victor Coral & Brian S. trappen af. Raw urban sexy house & beyond van de residents van de legendarische RUSH avonden in een energieke tagteam set. Daarna volgt een unieke collaboratie tussen Joost van Bellen & Dave Clarke. Zij er zullen nog een schepje bovenop doen met een weergaloze electrotechno set.

WOW
Shhhhhjawel, een gruwelijk gevulde line-up in de WOW! De top van de Nederlandse hiphop scene in n zaal. Met live optredens van de crew van Opgezwolle, de Rotterdammers van Duvelduvel en niemand minder dan Pete Philly met zijn Perquisite en vaste dj PCM. Achter de decks is het dj The Flexican die voor die vette beats zal zorgen en de boel aan elkaar zal spinnen. Daarnaast neemt Flex zijn rapgroep Flinke Namen mee om de show te laten stelen. Zijn we nog vergeten te vertellen dat Mr. Wix in de tent is? Jazeker is Malvin Wix aanwezig om de zaal met zijn vette hiphop juice te voorzien.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws