Hotzone: Girls Only

Partyscene Redactie | 13 september 2005
headlines

Rides Events, de organisatie voor (golf)surf evenementen voor girls en kids, bundelt aanstaande zaterdag haar krachten met Hotzone surfschool in Wijk aan Zee.

surfgirlOp deze dag wordt een beachevent speciaal voor meiden georganiseerd. Een hele dag lang kunnen de deelneemsters kennis maken met spectaculaire en populaire watersporten. Onder andere kitesurfen en golfsurfen komen aan bod. Hotzone wil op deze manier meer bekendheid geven aan deze funsporten. Het stoere karakter van de watersporten houdt vaak meisjes tegen om het te proberen. “Je hoeft er niet heel sterk voor te zijn en met goede instructie kunnen mensen al snel overweg met een surfboard of kite”aldus Edo, mede-eigenaar Hotzone.

Tijdens het Hotzone beachevent krijgen de deelneemsters les van gediplomeerde surfleraren. De golfsurf- en kitesurfinstructies worden aangepast op het niveau van de individuele deelneemsters, zodat iedereen deel kan nemen. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om lekker te relaxen op het strand van Wijk aan Zee en wordt de dag afgesloten met een BBQ. 

Hotzone Beachevent,  17 september, Wijk aan Zee. Prijs per persoon (voor de hele dag): € 50,- (incl. huur board en pak, les, BBQ en lunch) Inschrijven kan via www.ridesevents.nl of door een mail te sturen naar info@ridesevents.nl met daarin naam, adres en aantal personen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws