Wake Riderz; spectaculaire wakeboardshow in Almere

Partyscene Redactie | 13 september 2005
headlines

Een wakeboard event met internationale allure: zondag 18 september wordt de Jägermeister Wake Riderz gehouden bij de Cableskibaan Het Lido in Almere.

logoDe Wake Riderz is een contest op uitnodiging waar 20 riders aan mee kunnen doen. Alle Nederlandse toppers worden verwacht. In elk geval zal Marcel Doorgeest aanwezig zijn. Onlangs werd Marcel nog derde op het Europese Kampioenschap. Het is de eerste keer dat dit evenement gehouden wordt maar behalve Nederlandse riders komen er internationale namen als Lior Sofer (Israël) en de Britten Jonty Green en Ben Hitch acte de présence geven. 

Marcel DoorgeestDe organisatie beloofd een sterk deelnemersveld die vuurwerk gaan verzorgen waar het disciplines als best trick, big air en kicker betreft!

 Naast de actie op het water is er aan de kant van alles te beleven. MC Laurenzo bouwt samen met DJ Chess en DJ Summer een feestje aan de kant. Het Oxbow biketeam zorgt voor lakejump en trial bike shows. Daarnaast kan je lekker hangen bij de Jägermeister bus.

Jägermeistertje meneer? Alleen als-t-ie klets- en kletsnat is..

Het wedstrijdprogramma begint om 12.00, de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.riderz.tv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws