Space DJz en Lars Klein in Zoetermeer (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 14 oktober staat een exclusieve dj-set in de planning van poppodium Boerderij in Zoetermeer van Jamie Bissmire en Ben Long, beter bekend als Space DJz. Ook DJs Lars Klein en Bas Mooy zullen achter de decks te zien zijn. Kortom, een avondje met gegarandeerde kwaliteitstechno!

Ben Long en Jamie Bissmire ontdekten op jonge leeftijd de Techno uit Detroit en dit bleek de aanleiding om te experimenteren in de studio met breakbeats en techno. Door de jaren heen werden de producties steeds beter en werd Space DJ'z opgericht. Sindsdien hebben Bissmire en Long vele clubs het dak eraf gedraaid.
Lars Klein is een van Duitsland beste producers. Labels als Planet Rhythm, Primate en Highland Beats stonden in de rij voor de producties van Klein. Ook als DJ wordt hij over de gehele wereld erg gewaardeerd. Iedereen die Lars ooit heeft zien draaien zal zeggen dat hij het publiek totaal gek kan maken met zijn platenkeuze en mixing skills. Zijn energie en uithoudingsvermogen zorgen overal voor een uitstekende sfeer. Niet voor niets kunnen de Nederlandse techno liefhebbers maar geen genoeg krijgen van Lars Klein.

Bas Mooy begint een van de belangrijkste actieve dj's uit de Rotterdamse techno scne te worden. Al enige jaren is hij resident van feesten als Inside, Phaze1 en Strictly Techno. Ook is hij werkzaam bij Triple Vision, een van de beste techno distributeurs van Nederland. De lijst met clubs waar Bas gedraaid heeft is inmiddels indrukwekkend, van Awakenings tot Effenaar en van Nighttown tot Doornroosje. Verwacht deze avond een set met het sleutelwoord 'Energie!!!'.
De deur is geopend vanaf 23 uur, de toegang is 7,50 in de voorverkoop (excl. fee), aan de avondkassa is de entree 10 euro. Meer informatie is te vinden op www.boerderij.org.

Vrijdag 14 oktober 2005
A.S.S.
Line-up: Space DJz, Lars Klein & Bas Mooy
Aanvang 23 uur, toegang 7,50 (vvk, excl. fee) / 10,-

Cultuurpodium Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer
www.boerderij.org

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws