Euphoria brengt Tilburg in euforie

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het concept Euphoria onderscheidt zich door de presentatie van 's werelds beste DJ's op het gebied van hardstyle en jump. Waar voor de vorige editie nog de nationale toppers Dana en Luna naar Tilburg werden gehaald, maken ditmaal niemand minder dan Darkraver, DJ Pavo en de Italiaanse beroemdheid DJ Technoboy hun opwachting.

013 was 3 juni jongstleden het toneel voor een nieuw concept op het gebied van de dance muziek. Mania Events was van mening dat het Tilburgse dance publiek nog niet genoeg op haar wenken werd bediend en toverde popcentrum 013 daarom om in een ware dance tempel. Dat het Tilburgse publiek hier al lang had op zitten wachten bleek wel uit de massale opkomst. Een zo goed als volle "The Choice" ging helemaal los op het muzikale geweld dat Dana en haar collega hardstyle DJ's uit de boxen lieten knallen.

Ditmaal is er echter plaats voor andere toppers. Een van deze DJs, die weinig toelichting behoefd, is de uit Den Haag afkomstige Steve Sweet alias The Darkraver. Waar de liefhebbers deze DJ al jaren in de armen hebben gesloten, werd zijn naam zo mogelijk nog groter door zijn recente hit "Komt tie dan h!". Deze kwam op de zesde plaats de Top 40 binnen, en bereikte uiteindelijk de vierde plaats. Momenteel laat hij met zijn nieuwste album Schizophrenic zien dat hij van vele markten thuis is. Zoals altijd zal hij ook deze avond weer de show stelen, wellicht getooid met een van zijn vele pruiken, maar zeker vergezeld van zijn onafscheidelijke fles Bacardi en uiteraard vele vrouwelijke bewonderaars.

DJ Pavo wordt ook wel betiteld als koning van de Nederlandse hardstyle scene. Al sinds jaar en dag behoort hij tot de crme de la crme op hardstyle gebied. In het verleden heeft hij op zowat alle grote dance evenementen gestaan, wat zelfs heeft geleid tot zijn eigen concert (X-Qlusive Pavo in de HMH- Q-dance, red.). Samen met de Brabantse DJ Zany heeft hij onlangs verscheidene floorfillers uitgebracht op het Fusion Label.Tuneboy, DJ Gius en The KGB's. Het zijn stuk voor stuk aliassen van de bekendste Italiaanse hardstyle DJ. DJ Technoboy was al een superster in Nederland toen zijn doorbraak in Itali nog moest volgen. Met respectievelijk een 6de (2003) en 11de (2004) plaats in de Dutch DJ Award heeft het Nederlandse publiek hem tot tweemaal toe verkozen tot populairste buitenlandse artiest. Hij is de laatste tijd selectief met het aantal optredens in Nederland, maar wanneer hij acte de presence geeft is het altijd een uitverkocht huis, getuige zijn twee eerdere optredens in Tilburg.

De programmering zal worden gecomplementeerd door DJ Leep en MC DV8. Eerstgenoemde had ook de eer om de vorige editie Euphoria te openen.

Aangezien de herfst er alweer aankomt, is er deze keer gekozen voor de dresscode "Prepare for Autumn". Laat je fantasie dus de vrije loop en kleed je passend bij de groen- gele omgeving van lovende bomen en vallende bladeren. Uiteraard zal ook in de decoratie van het feest zal aandacht worden geschonken aan de herfst. De vorige editie heeft bewezen dat de 013 zich uitermate goed leent aan decoratieve uitspattingen en er zal dan ook dit keer wederom optimaal aandacht aan de aankleding worden geschonken.

De kaarten zijn, naast bij onze bekende voorverkoopadressen, te koop bij TicketService, 013 BoxOffice, de 155 grotere postkantoren, 12 VVV-kantoren en de 33 GWK kantoren.
Entreekaarten kosten 15 euro ex fee.

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws