Motion presenteert Behrouz (USA) & Redanka (UK) (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ondanks het slechte weer was het een hete zomer voor Motion. Tijdens de succesvolle feesten in Panama en het Motion podium op het nieuwe Rockit Open Air Festival draaiden djs als John Digweed, Alexander Kowalski, Funk dVoid en James Zabiela. Na een korte adempauze is Motion weer terug.

Zaterdag 1 oktober organiseert Emotion Productions B.V. een geheel nieuwe editie van Motion in Panama te Amsterdam. Speciale gast-djs zijn Behrouz (USA) en Redanka (UK). Natuurlijk zijn Miss Nine en Sem Sonic als resident-djs ook aanwezig. Daarnaast zul je Jacobo Padilla (Es) aantreffen achter de draaitafels. Vision Impossible neemt de visuele zaken weer voor haar rekening. Ook 1 oktober kun je weer een prachtige aankleding verwachten met waanzinnige acts.Behrouz is resident dj van de wereldberoemde club Release in San Francisco. Zijn unieke mixstijl en het verhaal dat het met zijn set vertelt kenmerken zijn energieke optredens. Zoals hij zelf zegt: The best dance music begins with an introduction, builds a riveting plot and then crescendos with an unbelievable conclusion. Redanka is vooral bekend van het duo Tarrentella & Redanka. Van Redanka wordt een unieke diepe, funky sound verwacht met een voortstuwende progressive kant.

Kaarten voor Motion op 1 oktober kosten 17,50 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. De kaarten zijn te koop via BEEP! (www.beep.nl) en Amsterdams Uitburo (www.aub.nl). BEEP! heeft een speciale summer sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.nl.


Motion, ontstaan in maart 2003, richt zich op het neerzetten van spannende, gedurfde en consistent uitgevoerde producties. Hierbij speelt een goede synergie tussen muziek, aankleding, installaties en beeldende optredens een cruciale rol. Deze factoren moeten leiden tot een hartstochtelijk en verfrissend schouwspel. Motion doet er alles aan om een productie samen te stellen waarbij geen compromissen worden gesloten. Bij de evenementen ligt de nadruk niet op kwantiteit en grootte, maar op kwaliteit en sfeer.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws