Sound Architecture at Poema (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wortel is de naam! Als je het in het Nederlands zegt dan lachen veel mensen je uit, maar zeg je het in het Duits dan is het een heel ander verhaal en spitsen veel mensen hun oren. Karotte is bij onze oosterburen en zijn Nederlandse fans namelijk een grootheid als deejay in het minimal/tech-house genre.

Onvermoeibaar als hij is en met een onuitputtelijke en bizarre platencollectie bespeelt hij de mensen uren achter elkaar. Niet voor niets dat veel mensen hem opzoeken in de U60311 voor zijn marathon sets, of tijdens de wat kortere sets op evenementen als Timewarp en het Awakenings Festival. Ook zijn mix-cds voor de U60311, Stick of Joy en de nieuwe Flokati House samen met Matthias Tanzmann vinden gretig aftrek.

Als programmeur en resident deejay van Harpune in Dsseldorf heeft Andre Crom zich de laatste jaren weten te ontpoppen tot een nieuw talent in Duitsland. De Harpune is binnen de minimal scene een van de meest gerespecteerde en intieme clubs die er is. Mede door Andre zijn micro-minimal platenkeus en releases, zoals Glocken Rocken en Nightmare on Alm Street, word hij inmiddels geboekt op feesten in Duitsland om samen met Steve Bug, Tobi Neumann en Daniel Bell te draaien. We zijn dan ook erg trots om hem voor het eerst naar Nederland te halen.

Als resident deejay behoeft Joachim verder weinig introductie. De mensen die onlangs nog op het eindfeest van de FFWD Dance Parade waren, of het Citysounds Festival in Tilburg weten wat ze voorgeschoteld krijgen. Keer op keer weet Joachim de juiste platen met de juiste effecten te versmelten tot een heerlijke dansbare set met een enorme drive.


Dj Karotte...

Op 17 september is het zover, dan staan al deze deejays tijdens de maandelijkse Sound Architecture avond in Poema, Utrecht. Kaarten zijn voor 10 euro aan de deur, van de geheel verbouwde Poema, op de avond zelf te koop. De officile openingstijden zijn van 23:00 tot 06:00, maar met Karotte weet je het maar nooit. Aangezien Poema redelijk veel op de U60311 lijkt zal het feest wel tot diep in de ochtend doorgaan, is het niet hier, dan is het wel ergens andersbe prepared!


Sound Architecture @ Poema
Date: 17-09-2005
Line-up: Karotte (Frankfurt), Andre Crom (Dsseldorf), Joachim
Time: 23:00 06:00
Price: 10 euro
Venue: Poema, Drieharingstraat 22, Utrecht

More info:
www.djkarotte.de
www.andrecrom.de
www.soundarchitecture.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws