Orgasm in de Lexion

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De komende editie vindt zaterdag 17 september plaats van 23.00 tot 11.00 uur s ochtends, in Lexion te Westzaan. Artiesten als DJ Jean, Randy Kantana, Jochen Miller, DJ Jurgen, Andre, Miss Melody, Les Luca, MC Tomster en MC Prime zetten de muzikale toon tijdens het 12 uur durende Orgasm, terwijl voor hun neus een Car Wash act en andere shows plaatsvinden. Ook een private area en chill area ontbreken niet.

Voorgaande drie edities van Orgasm waren een groot succes, die eveneens bol stonden van spectaculaire shows, danseressen en een enthousiast publiek dat los gaat op club trance met een vleugje techno. Voor de mei-editie was het langste bubbelbad ter wereld in huis gehaald, wat ooit dienst deed in de Playboy Mansion van mr. Hugh Hefner himself. Zaterdag 17 september kunnen bezoekers genieten van een Car Wash act. Middenin de Grote Arena van de Lexion staat een glimmende sportwagen die door meerdere schaars geklede dames grondig gewassen wordt.



Kunstenaar Eric Wijnand neemt deze nacht de motorkap van dezelfde bolide op creatieve wijze onder handen, om hem om te toveren tot een waar kunststuk op wielen. Daarnaast worden er zon 15 werken van Wijnand gexposeerd. Deze collectie kenmerkt zich door vrouwelijk schoon in expressieve kleuren tegen een flower-power achtergrond. Werk van Wijnand is vanaf 27 oktober ook te bewonderen in het Stedelijk Museum Centraal Station tijdens de expositie Dance is more than Music, georganiseerd door BelangenVereninging Dance (BVD). Daarvoor exposeerde hij o.a. in het hoofdkantoor van de Telegraaf.

Orgasm: 12 uur non-stop, van 23.00 tot 11.00 uur. Tickets kosten 15,- in de voorverkoop, 20,- aan de deur en 15,- vanaf 06.00 uur (start afterparty). VIP tickets: 25,- in de voorverkoop en 35,- aan de deur. Dames gratis entree tot 24.00 uur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws