Heroes of Techno Special Live & B2B edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na o.a. dj's Cari Lekebusch, Umek, Valentino Kanzyani, Miss Djax, Ben Sims, Monika Kruse, Cristian Varela, Marco Bailey en vele andere, is het nu eens tijd om geen draaitafels neer te zetten. Deze H.o.T staat namelijk in het teken van de 'live' artiesten. Uit een ruim aanbod van live artiesten heeft Heroes ervoor gekozen om die artiesten neer te zetten die op muzikaal en creatief gebied een duidelijk link met elkaar hebben. En dat is gelukt:

Alexander Kowalski (live, ger)
Secret Cinema (live, nl)
Joris Voorn (live, nl)

Dit trio heeft samen al aardig wat voor elkaar gekregen. Qua produceren en optredens liggen ze heel dicht bij elkaar en naar ons weten de enige live artiesten die een b2b set kunnen weggeven. Laat staan een B2B +1 set! Behalve 'solo' sets gaan ze namelijk alle beschikbare apparatuur aan elkaar linken om zo een orkaan van muziek te produceren. De laatste uurtjes gaan ze dus alledrie b2b jammen en dat is zowel muzikaal als visueel een waar spektakel. Verwacht extreme improvisatie waarbij er veel nieuwe tracks voorbij komen.

Dit alles gaat zich wederom afspelen in P60 Amstelveen. Een locatie die bij vele bekend is geworden en Heroes of Techno probeert deze keer ook de zaal weer om te toveren tot 1 geheel met verrassende decoratie en lichteffecten.



Behalve deze editie zijn er ook nog twee ander gepland dit komend seizoen. Namelijk op zaterdag 22 oktober met Gayle San, Hardcell & Grinkvik (live), Chris Hope en Roland & Robyn. En ook op zaterdag 10 december met een harde editie. Om al een kleine indicatie te geven verklappen we twee namen: Pet Duo en Sven Wittekind. Half September worden de 2 andere namen bekend gemaakt. Maar verwacht het hele bekende (Duitse) clubje van de hardtechno!

Meer informatie op de vernieuwde website van Heroes of Techno met messageboard, foto's, voorverkoop en meer gein! Zie www.heroesoftechno.nl

Heroes of Techno
10 september 2005
22.00-05.00
13 euro vvk en 16 euro deur.
Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via Ticketbox

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws