Filmpje Loveland 10 Years online

Partyscene Redactie | 30 augustus 2005
headlines

Afgelopen zondag 28 augustus werd het tienjarige bestaan van Loveland groots gevierd. Voor wie nog even wil nagenieten of wie wil zien hoe het was, staat nu het filmpje van het feest online. Ook stelden we wat vragen aan de jubilerende organisatie over hun nieuwe concept Fire!.

loveland

1995 was het jaar van het allereerste Loveland feestje, in het tropisch zwembad van Grandorado te Zandvoort. Tien jaar later, op 28 augustus, kon je aan het strand aan de Sloterplas wederom genieten van binnen- en buitenbaden compleet met glijbanen en jacuzzi’s. Het was een dag waarop alles kon, maar niets hoefde. Zo kon je deelnemen aan het beach volleybal toernooi of lekker picknicken in het groene gras. Ook werden er een bbq en een mini cruise rond de eilandjes in de Sloterplas georganiseerd. De muziek werd verzorgd door Josh Wink, Dimitri, Laidback Luke, Robert Owens, Mustafa en Roog.

Bekijk hier het filmpje.

Hoe zien jullie Loveland over 10 jaar?

Over 10 jaar is Loveland nog steeds een organisatie die bekend staat om haar sfeervolle en kwalitatief hoogstaande evenementen op unieke locaties. Net zoals nu zal het persoonlijke karakter een 'trade mark' zijn. Waar we exact mee bezig zullen zijn is natuurlijk niet te voorspellen, alleen weten we zeker dat we de behoefte van onze doelgroep nog steeds boven verwachting zullen bevredigen.

Is Fire! niet gewoon een nieuwe naam voor Rise, dus oude wijn in nieuwe zakken?

Nee. Nu kunnen we 1001 argumenten gaan noemen die dit antwoord onderbouwen, echter weten wij zeker dat het verschil snel duidelijk wordt. Tijdens de sneak previews bij Dance Valley en het jubileum van Loveland hebben veel mensen al een voorproefje gekregen op de unieke eigenschappen van Loveland's jongste geesteskind Fire! Daar hebben we slechts een tipje van de sluier opgelicht, het echte werk moet nog komen.

Wat kan er precies verwacht worden van Fire! op het ADE en wie komen er draaien?

Een explosie van energie! We zijn inmiddels een klein jaar bezig met de voorbereidingen en op zaterdag 29 oktober gaat het dan eindelijk gebeuren. We willen echt een statement maken en laten zien hoe Loveland gegroeid is in het afgelopen deccenium.

Loveland Recordings zal in de Tuinzaal haar allereerste CD releasen te weten: The Best of Eric Nouhan and Dimitri (1990 - 1995) Deze twee pioniers zullen met echte classics een bijzondere draai geven aan de lancering van Fire! Eric Nouhan verzorgt een live optreden en Dimitri een dj-set, uiteraard zullen ze ook samen aan de slag gaan. In deze zaal staat ook Mustafa (USA) op het programma.

In de kerkzaal zal de Franse top dj Sebastien Leger een Live set
doen en back 2 back optreden met dj Marnix. Alles klapper op de vuurpijl hebben we niemand minder dan Derrick May (USA).

Maar Fire! draait niet alleen om de dj's en er zal dan ook veel meer te doen en te zien zijn!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws