Volle maan fuif op het strand

Partyscene Redactie | 1 september 2005
headlines

Volle maan fuif op het strand
Je hoeft tegenwoordig niet meer naar Thailand af te reizen voor 'n heuse Full Moon party. Red Bull organiseert er zaterdag 17 september namelijk weer een, alweer voor de tweede maal dit jaar.

De Republiek in Bloemendaal aan Zee zal dan wederom het toneel zijn van een spetterende party.
Energieke sets zullen worden neergezet door Philip Young, Franklin en Local Hero en zoals het hoort bij een Full Moon avond zal er ook een speciale Mysterious Guest DJ aantreden. Ze zullen worden begeleid door de vocalen van MC Nova en de percussie beats van Norman Soares. En om deze avond ontspannen te starten kan je van 16.00 tot 17.30 uur deelnemen aan de Carpe Diem Full Moon Yoga.

Ieder maand is het één keer volle maan. Een bijzonder fenomeen ons gegeven door Moeder Natuur. Al duizenden jaren inspireren de mythische oerkrachten van de maan de mensheid. De speciale krachten die de volle maan met zich meebrengt, maakt zowel mens als dier op een mysterieuze manier bijzonder actief en energiek. Genoeg reden om op deze bijzondere avond helemaal los te gaan op het strand! Check voor meer info www.redbull.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws