Komkommertijd? Worteltijd!

Partyscene Redactie | 29 augustus 2005
headlines

DJ Wortel? Als je deze naam in het Nederlands bij je vrienden laat vallen, dan lachen ze je geheid uit. In het Duits klinkt deze naam echter heel anders…

Dj Karotte

Karotte is bij onze oosterburen en zijn Nederlandse fans namelijk een grootheid als deejay in het minimal/tech-house genre. Met een onuitputtelijke en bizarre platencollectie bespeelt de Frankfurter het publiek graag uren en uren achter elkaar. Hij is vooral bekend van zijn marathonsets in de Duitse U60311, maar ook van feesten als Timewarp en het Awakenings Festival.

Op zaterdag 17 september zal hij ons land weer aandoen. In de Utrechtse Poema zal daarnaast Sound Architecture’s resident Joachim aantreden. De organisatie heeft daarnaast een primeur in handen. Andre Crom zal voor het eerst zijn opwachting maken in Nederland. De programmeur en resident van de intieme Harpune club in Düsseldorf weet steeds meer fans aan zich te binden, mede dankzij zijn sterke releases zoals Glocken Rocken en Nightmare on Almstreet. Deze avond is dus een maximale aanrader voor wie house en techno niet minimaal genoeg kan zijn.

Meer info:
www.djkarotte.de
www.andrecrom.de
www.soundarchitecture.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws