Mensenvlees met zand ertussen

Partyscene Redactie | 4 september 2005
headlines

“Man zoekt man om op te eten”. Wie herinnert zich niet het bizarre verhaal van de Duitse kannibaal die via internet een levend hapje zocht. Mogelijk meer bizar is dat hij deze ook vond!

Het oppeuzelen van zijn slachtoffer gebeurde niet nadat de twee eerst gezamenlijk de penis van de ten dode opgeschreven man opaten. Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat deze gebeurtenis plaatsvond, de man werd opgepakt nadat hij doodleuk nogmaals via het internet een slachtoffer vond. Wat er vooraf ging aan de dood van zijn slachtoffer, de gezamenlijke penisschotel zeg maar, is aanleiding geweest voor het stuk Knars van toneelgroep Nimmerzat.

kannibalen op het strand Stephan Evenblij en Cary van Rheenen met een worstje ertussen.

Het stuk:

Man zoekt man om op te eten’

Deze contactadvertentie op het internet leidt tot een bizarre ontmoeting in een vakantiehuisje. De twee mannen ontdekken voor het eerst wat echte vriendschap is, zetten hun angsten opzij en gaan op zoek naar de ultieme levenservaring. Dat een van de twee hierdoor zal sterven, kan de pret niet drukken. Er klinkt blues muziek, het is een heerlijke nazomeravond en er worden gruwelijk lekkere hapjes geserveerd. Eet smakelijk!

Spel en tekst: Stephan Evenblij en Cary van Rheenen (bekend van Gebroeders De Gier)

Artistieke begeleiding: Marcel Roijaards

“Knars”. Strandpaviljoen De Karavaan (Zwarte Pad, Scheveningen), van woensdag 7 tot en met zondag 11 september, entree € 8,50 inclusief Knars cocktail, aanvang 20:00 uur, voor reserveringen: 06-38770601.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws