Een dubbele premire bij Funkd in de Panama

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze sympathieke Amerikaan behoort al jarenlang tot de absolute wereldtop. Als vocalist en producer liet hij dit al zien met internationale superhits zoals Lucky Star met het Franse Superfunk en Back Togethermet onze eigen Hardsoul van Roog en Greg van Buren. Binnenkort verschijnt zijn eigen album Chicago. Een fun and enjoyable album waar je een fusie tussen House en R&B kunt verwachten. De premire van dit album van Ron Carrol is natuurlijk bij Funkd en daar zijn we trots op! Een avond met de enthousiaste Amerikaan is altijd bijzonder. Welke deejay combineert immers fantastische deejay skills met een indrukwekkend stemgeluid en een warme persoonlijkheid?

Het nieuwe album van Ron Carrol is echter niet de enige premire bij Funkd. Funkd resident deejay Born to Funk heeft ook iets bijzonders te vieren. Als deejay krijgt hij steeds meer erkenning wat o.a. resulteerde in een optreden deze zomer in de Pacha op Ibiza. Als producer heeft hij samen met Matthijs Muller onlangs een internationale clubhit gescoord. De track Di Bamba werd door iedere topdeejay gedraaid en verscheen op menig compilatie. Hun laatste single You Rock Da House is uit via Elan Records, het label van Ian Carey van de Soulproviders. De opvolger van deze solide party track is getekend door het Amerikaanse prestigieuze label Soulfuric Records. Met recht een voorlopig hoogtepunt in de carriere van Born to Funk. De nieuwste single Soma bana uit op Soulfuric is aanstaande vrijdag voor het eerst te horen bij Funkd!



De warm up komt voor rekening van Bart van Liefland. Deze bevlogen deejay uit Noordwijk is o.a. resident deejay in de Utrechtse Winkel van Sinkel en bij de Monitor feesten in de Powerzone. Zijn sets zijn altijd soulful, energiek en uplifting.

Naast al het funky house geweld in de hoofdzaal van Funkd is de Earwax studio altijd een zeer aangename aanvulling. Nu al veel geimiteerd maar nog niet geevenaard is de sfeer bij Earwax. Verantwoordelijk hiervoor is de crew van deejay Leon. Dit keer heeft hij deejay Rudy uitgenodigd. Deze voorvechter van kwalitatieve zwarte dansmuziek krijgt aanstaande vrijdag de kans om te bewijzen dat hij net zo goed kan deejayen als dat hij schrijft.
Tegenwoordig kan je bij Funkd je toegangsbewijs in de voorverkoop kopen, o.a. via www.beep.nl. Wanneer je ze online via deze handige site koopt ontvang je tijdelijk een korting van maar liefst 2,50 euro.

Its the Funkd Phenomenon!
FUNKD, Panama, Amsterdam
Vrijdag 02 september van 23.00 tot 04.00
Voorverkoop via www.beep.nl, AUB, entree is 15 euro.
Deejays : DJ Ron Carrol (02.00 tot 04.00), DJ Born to Funk (00.30 02.00), Bart van Liefland (23.00 00.30), Hosted by Lex Empress
Earwax studio hosted by Leon & Dj Rudy.
www.yougotfunkd.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws