HYPE TV The Launch

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met sterren als Johnny el Topo Jr. (aka DJ Lo-Med), Egbert Jan Weeber, Dennis Weening, Spider Rico, Billy the Klit, Clean Cut Martijn, Fetze Kletser en new born star David Wagemaker gaat Hype TV knallend de ether in en jij kan bij dit geweldige openingsfeest inclusief rode loper, BNers, Wannabees en Too Much Champagne aanwezig zijn! Dus trek je mooiste jurk uit de kast, haar in de krul en stilettos in de aanslag; HYPE TV is ready to rock!

In Studio 1 presenteert Hype TV een gevarieerd programma. Dennis Weening alias Stennis is weggekaapt bij MTV en zal voor Hype TV deze avond in Studio 1 hosten. Dit zorgt uiteraard voor verrassende taferelen want met Stennis weet je t nooit.
Johnny el Topo Jr. is d underground animal van Hype TV en zal dit laten weten ook. Met zijn sexy moves en dito platen zal hij het dansbeest in je naar boven halen. Ook Egbert Jan Weeber, HYPE TVs own latenight talkshow host, hypnotiseert je met zijn elektrische beats waardoor je in staat bent tot bekentenissen die normaal gesproken niemand te horen krijgt. Spider Rico daarentegen zal de rockliefhebbers en andere wilde headbangers op hun wenken bedienen. Met Stennis aan het roer en de rest van de crew in topconditie moet het helemaal goed gaan komen met dit onderdeel van de show. Last but not least rising star David Wagemaker. Laat je verrassen door deze hunk die vele vrouwenharten sneller zal doen kloppen. Door zijn muziek welteverstaan.



Studio 2 wordt gehost door drie sterren van wereldformaat. Dranghekken staan al klaar want waarschijnlijk zijn de vrouwtjes niet te houden als deze sterren hun entree maken. Ze behoeven ook al eigenlijk geen aankondiging meer, maar dan toch maar wel voor de vorm en ego.

Billy the Klit, de sexiets man alive, heeft zijn medewerking toegezegd aan HYPE TV allen als er na elk optreden gezorgd wordt voor de hotste chick van de avond in zijn trailer. Dussss ladies?? We gaan op zoek! Clean Cut Martijn, bekend van zijn weergaloze optredens waarbij haar de hoofdrol speelt, zal vanavond je kapsel van een afstand bewerken met beats die tot in je wortel zullen reiken. Fetze Kletser is een verhaal apart de naam doet het ergste vermoeden en zijn interesse in Lederhosen is ook zeker niet uit de lucht gegrepen maar deze heerlijke hunk zal je versteld doen staan van zijn overweldigende voorkomen en skills in het bedienen van de panelen.

The launch of HYPE TV wordt een weergaloos feest waar menig zender nog een puntje aan kan zuigen. So B-there and experience the Hype!


HYPE TV The Launch
10-09-2005
Paard van Troje (Prinsegracht 12, Den Haag).

Line-up:
Grote Zaal;

David Wagemaker
Johnny L Topo Jr (aka Dj Lo-med)
Egbert-Jan Weeber
Spider rico (live)
Dennis Weening (host)
Kleine zaal:
Billy the klit
Clean Cut Martijn
Fetze Kletser (stef)

Prijs:
10 euro (Ex fee), Deur, 13 euro
Tijd:
23.00 tot 05.00 uur
Vvk:
Den Haag; Hype (Prinsestraat 4), Paard van Troje (Prinsegracht 12),
Delft; Hype (Koornmarkt 78),
Rotterdam; Hype (Witte de Withstraat 30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws