Billy Nasty vs. Benny Rodrigues all night long (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze keer met de nog niet eerder vertoonde combi: Billy Nasty vs. Benny Rodrigues, de hele nacht lang. Dikke platenkoffers vol met techno dus. Twee technohelden die de battle met elkaar aangaan, en dat zeker aankunnen!

Billy Nasty is een graag geziene gast op evenementen van FCA-Music en XCess Events. Zo stond hij bijvoorbeeld ook op het Free Your Mind Festival en ROCKIT Open Air, waar hij twee geweldige sets neerzette. Niet ten onrechte: het werk wat deze man voor veel hedendaagse techno-grootheden heeft verzet, is minstens opzienbarend. Zo hebben Valentino Kanzyani, Marco Carola en Umek werk kunnen uitbrengen op Nastys label Torturted Records, waardoor ze hun populariteit als DJ en producer flink hebben zien stijgen.

Zelf heeft Billy Nasty natuurlijk ook niet stilgestaan. Zijn label draait nog steeds op volle toeren en Billy draait nog ieder weekend, en houdt er ook nog eens een priveleven met vrouw en twee kinderen op na. Een druk bezette man dus.

Dat Benny Rodrigues een veelgevraagde DJ is, is allang geen opzienbarend nieuws meer. Maar hoe kan het ook anders als je het iedere weer weet te presteren dat het publiek je platen slikt als zoete koek? FCA-Music en XCess zijn daarom ook van mening dat hij een back-2-back DJ battle met Billy Nasty prima aankan.

Wat kun je van Benny verwachten? In ieder geval veel eigen materiaal; hij heeft het laatste half jaar veel in de studio gezeten om zijn lang verwachte eerste producties te maken. Dat doet hij onder andere samen met een andere rijzende ster in DJ-land: Darko Esser. Hun eerste release ligt nog niet in de platenwinkels, maar deze laat niet lang meer op zich wachten.

Naast goede muziek kun je nog meer van 24Hour Party People tijdens deze editie. Er komt een heuse markt waar je rond kan snuffelen, je kan jezelf een leuke airbrush aan laten meten en er komt 'straattheater'. En natuurlijk Benny vs. Billy, all night long..

Op www.fcamusic.nl vind je meer informatie over dit feest. Mocht je gratis naar binnen willen, check dan de win-sectie op deze site en maak kans op gastenlijstplekken!



Power Zone, Amsterdam
23.00 05.00
Benny Rodrigues vs. Billy Nasty (all night long)
12,50 vvk, 15,- deur
Voorverkoop bij Ticketbox

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws