Jose Nunez op Mysteryland

Partyscene Redactie | 24 augustus 2005
headlines


De uit New Jersey afkomstige Jose onderhield zichzelf tijdens zijn studie mediawetenschappen met draaien in lokale bars en clubs. Toen hij klaar was met zijn studie stortte hij zich volledig op het produceren, en stopte met draaien voor zes maanden lang. Daarna ontmoette hij Erick Morillo, werd goede vrienden, en begon het balletje te rollen voor Nunez. Zijn eerste hit Hold On werd uitgebracht op Morillo’s Subliminal label. Vlak daarop volgde zijn tweede klapper, In My Life. Muziekliefhebben Nunez: "Music is like a moment to me. When you're making a record, everything that happens is a part of one moment. If everybody can understand the result and experience it like I did, then that's the reward."

Hij produceerde verder o.a. Move It van Reel2Real. Met zijn nieuwe project U-High? / Feel It kwam hij dichter bij zijn huidige warme en groovy sound. In 2002 had hij drie grote clubhits, waaronder Air Race en mixte hij met Harry “Choo Choo” Romero de Subliminal Pacha compilatie.

Nunez draait zaterdag om 15.00 in de Subliminal tent op Mysteryland, voor labelbaas Erick Morillo. Win hier op partyscene kaarten, en maak via Hotelspecials.nl tevens kans op een overnachting in het luxe Hampshire Inn hotel aan de Prinsengracht in Amsterdam dezelfde avond, zie hier .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws