Club-Cruise in Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het uitgaanspubliek van Rotterdam en ver daarbuiten, kan tijdens de Club-Cruise met n toegangsbewijs verschillende uitgaansgelegenheden in Rotterdam bezoeken. Op vertoon van je polsbandje kun je ook met bijzonder vervoer tussen de diverse clubs cruisen.

13 prominente clubs
Tot nu toe doen 13 prominente uitgaansgelegenheden van Rotterdam mee aan dit unieke concept: Now&Wow, Nighttown, De Baroeg, Calypso, Waterfront, Rotown, Vibes, Club Waas, Bootleg DJ Caf, Locus 010, Off Corso, Hollywood Music Hall en Thalia Lounge. Met n ticket kun je een kijkje nemen buiten je geigende stappaden. Waar je normaal niet komt, stap je nu voor de lol gewoon eens binnen. Voor eens en voor altijd kun je er op 3 september voor zorgen dat al je vooroordelen over andere clubs tot het verleden behoren (of niet).

Vervoer bij Club-Cruise
Bij je Club-Cruise polsbandje inbegrepen is het vervoer tussen de deelnemende clubs. Alles wat rijdt, rolt, kruipt, of zich op een andere manier voortbeweegt wordt ingezet om de Club-Cruisers binnen het stadshart naar daarbuiten te vervoeren en omgekeerd, of van de linker naar de rechter Maasoever te brengen en omgekeerd. Deze keer ben je niet afhankelijk van de nachtbus of Bob, maar maak je gebruik van een Hummer limousine, een mini-cabriolet of een fietstaxi.

Ook djs cruisen mee
Speciaal voor de Club-Cruise zullen ook prominente djs van club naar club cruisen. De jonge Rotterdamse djs Jeremaine S en Hitmeister D vormen voor de gelegenheid een duo. Hun draaistijlen sluiten op elkaar aan. Ze zullen hun urban eclectica laten horen in Hollywood Music Hall ( 22.00-23.00 uur), Thalia Lounge (23.30-0.30 uur) en Nighttown (1.30-2.30 uur).

Mede-Rotterdammers Miss Monica en Lucien Foort zullen eveneens gezamenlijk een paar sets afwerken in drie uitgaansgelegenheden. In een extra lange sessie starten zij in Locus010 (21.30-23.00 uur) waarna ze verder cruisen naar de Thalia Lounge (1.00-2.00). Miss Monica is vooral bekend in Nederland met haar pompende dance, terwijl Foort vooral furore maakt over de landsgrenzen.

Het Leidse drietal Kraak & Smaak gaat tegenwoordig steeds vaker naar het buitenland, maar draaien speciaal voor Club Cruise hun sets in Rotterdam. In Rotown verzorgen ze tussen 21.40 uur en 22.30 een live optreden. Ze zullen Club Waas (23.30-0.30 uur) en Calypso (1.00-2.00 uur) daarna nog trakteren op een dj-set.

Kaartverkoop
Een ticket voor Club-Cruise, waarmee je toegang hebt tot alle deelnemende uitgaanscentra en de vele vormen van vervoer, kost in de voorverkoop 15,- (excl. Reserveringskosten). De voorverkoop loopt via Ticket Service (www.ticketservice.nl of 0900-3001250 (45 cpm) en start op 20 augustus. Het kaartje dat je ontvangt, is op de avond van Club-Cruise bij ieder van de deelnemende clubs in te wisselen tegen een polsbandje, waarmee je de diverse clubs in kunt. Ook op de avond zelf kun je tickets kopen, en wel aan de deur van alle deelnemende clubs. Dan kost een kaartje 20,-

Houdt voor actuele informatie over nieuwe clubs, prijzen, voorverkoopadressen en alle ins en outs over de vele vormen van vervoer, de website www.club-cruise.nl in de gaten (vanaf 8 augustus).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws