Dansen en Chillen (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Lekker los gaan afwisselen met rustig chillen is gewoon erg lekker. De nieuwe RUSH in Panama is op deze manier genieten. Vrijdag 26 augustus mag er weer geRUSHt worden. Deze keer staan op het menu: djs Brian S., Victor Coral, PCM en O-Boogie, mc Pete Philly en een live optreden van rapper Jawat.

De hoofdzaal (RUSH) is het domein van Brian S. en Victor Coral, die tevens zijn verjaardag zal vieren. Zoals je van twee van de beste house djs van het land mag verwachten, krijg je weer een update van het lekkerste op dance gebied op dit moment. Met de vocale ondersteuning van Pete Philly wordt het weer tijd die ass stevig te laten shaken!

In de studio zaal (RUSHTUG) wordt je getrakteerd op een live optreden van rapper Jawat, de nieuwste telg uit de school van Opgezwolle, Kubus en Raymzter. Zijn single Ga wat voor je geld doen vliegt je op dit moment om de oren op MTV, The Box en TMF. Daarnaast een funkafied set van Pete Phillys vaste dj PCM en een optreden van resident dj O-Boogie. Al met al weer een lekkere volle diverse editie van RUSH met originele funk flow. You are invited!


RUSH @ Panama
Vrijdag 26 augustus 2005
Oostelijke Handelskade 4 Amsterdam
Met: Victor Coral & Brian S. & O Boogie & PCM & Jawat & Pete Philly
Vanaf: 23:00 uur
Toegang: 15,- (deur) of 10,- (vvk via Beep!)

Meer info:
www.chemistry.nl // www.panama.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws