DMX komt naar Nederland!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Amerikaanse levende legende DMX zal op deze avond een show weggeven ter ere van zijn nieuwe album Here We Go Again.

DMX is na de moord op Tupac en Biggie Smalls uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde rappers aller tijden. Alleen al in de Verenigde Staten komt elk van zijn album steevast binnen op nummer #1. Hij schrijft zelfs geschiedenis door vijf keer achter elkaar met een nieuw album op #1 binnen te komen.

Here We Go Again is het zesde album die hij in oktober zal gaan releasen. Om zijn nieuwe album aan te kondigen, zal DMX over heel de wereld touren en Nederland heeft de primeur op 2 september. DMX eerste succesalbum stamt alweer uit 1998 It's Dark And Hell Its Hot en verkocht meer dan vier miljoen keer.



Een half jaar later verscheen Flesh Of My Flesh, Blood Of My Blood. Eind 1999 had DMX weer succes met And Then There Was X. In 2001 was het opnieuw raak met The Great Depression, dit album stond een week op nummer een, om vervolgens door Michael Jackson van die positie af te worden gedrukt.

In 2003 verscheen Grand Champs, ook dit album is weer goed voor meerdere malen platinum. DMX mixt heel knap de stoerheid van de gemiddelde rapper, met sterke teksten, originele samples en goed schrijverschap. Sinds DMX ook regelmatig op het grote witte doek is te zien, is zijn bekendheid onder een breed publiek alleen maar gegroeid.

Intussen houdt DMX er een aardige filmcarrire op na, vooral met keiharde actiefilms. Zo speelde hij in Romeo Must Die (2000) Exit Wounds (2001), Cradle 2 The Grave (2003) en Never Die Alone (2004).

DMX LIVE ON STAGE
02 September 2005
Powerzone Amsterdam

Showtime: 23.00 uur t/m 05.00 uur
Line Up: DMX en gast acts / DJs
Style: HIPHOP
Online: www.clrs.nl

Tickets: Alle TicketBox outlets, waaronder alle filialen van Free Record Shop
Presale: 20,- euro
At door: more, (before 00.00 uur 10,- euro)
Online: www.ticketbox.nl
VIP/ info: [email]info@clrs.nl[/email] / 06 5264 2811

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws