Wake Up Fresh met dj Jurgen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De ervaren deejay / producer n radiomaker is maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 10.00 uur te beluisteren op de grootste regionale commercile radiozender met het programma Wake Up Fresh. Dance maar vooral 80's en 90's-classics zetten de muzikale toon. Jurgen en Marjolein behandelen iedere ochtend op luchtige en grappige wijze headlines uit nieuws, media en showbizz.

Interactie met de luisteraars komt onder andere aan bod door middel van radiospel de 5e vraag en 'Jouw Ochtendmoment'. Voor het showbizznieuws in 'Fresh FM Gozzip' belt Jurgen wekelijks met Joop van Tellingen, Nederlands bekendste en eerste paparazzofotograaf. Willem Bakhuys Roozeboom van Movie Alert! geeft een overzicht van de best bezochte films van de week in het programmaonderdeel de Film Top 10. Alles over nieuwe dvd-releases wordt verzorgd door DVDisc.nl. Daarnaast wordt de luisteraar iedere 30 minuten op de hoogte gehouden van het laatste wereldnieuws.

Nadat de avondprogrammering van Fresh FM eerder dit jaar versterkt is door onder andere Armin van Buuren en Johan Gielen, was nu de ochtendprogrammering aan de beurt voor vernieuwing. Met Jurgen Rijkers heeft Fresh FM wederom een ervaren radiopresentator in huis gehaald. Al op zijn 12e werkte hij voor het Delftse piratenstation El Dorado. Toen hij 16 jaar was werd hij radio jock bij Radio Stad Den Haag wat 24 uur per dag dance ten gehore bracht. Vervolgens presenteerde hij nachtprogrammas op radio Veronica en reisde hij het land door met de Veronica Drive In Show. Ook heeft hij voor de VARA en AVRO radioprogrammas gepresenteerd. Daarna volgden Radio 10 en Extra 108. Na een radiostilte van enkele jaren is hij vanaf deze week dus weer on-air bij Fresh FM.

Radio maken is altijd al een grote liefde geweest van Jurgen. Internationale bekendheid verwierf hij echter vooral als deejay en producer. Hitsingles zoals Better off Alone en Higher & Higher resulteerden in optredens in clubs in binnen- en buitenland en op dance events als Innercity, Trance Energy, Impulz, Mystery Land en Dance Valley. Eind juni kwam zijn nieuwste trance track Wicked Waves (Yakuza) uit die momenteel op nummer 6 staat in de Fresh 40 en op nummer 20 in de Mega Dance Top 30. In het programmaonderdeel Maak het of Kraak het van Radio 538 werd de plaat eergisteren met maar liefst 72% gemaakt. Begin oktober wordt er een nieuwe clubplaat verwacht van Jurgen. Voor meer info zie: www.djjurgen.com en/of www.dutchdjagency.com.

Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM. Wereldwijd kan Fresh FM beluisterd worden via Internet stream: www.fresh.fm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws