Loveland meets Supperclub tijdens Sail 2005

Partyscene Redactie | 17 augustus 2005
headlines


Van 17 tot en met 22 augustus zal Sail 2005, onder het motto ‘Enjoy the world of Friendships’, plaatsvinden in de IJhaven. Supperclub onlocation heeft een speciale hotspot geregeld om de schepen te bekijken, te weten de Jan Schaefer brug. Speciaal voor dit evenement is de brug gedemonteerd en is de middensectie verwijderd. Op het linker brugdeel, aan de zijde van de Javakade op het Java eiland wordt een mobiel restaurant gerealiseerd met een keuken waar lekker gegrild gaat worden. Naast het serveren van heerlijke gerechten, worden er aan de vele barren onder andere exclusieve wijnen en heerlijke champagne geschonken.

Op donderdag 18 augustus 2005 is Loveland dus te gast bij Supperclub om tussen 18:00 uur en middernacht, de beste locatie van Sail 2005 op z’n kop te zetten. Dit alles gebeurt 25 meter boven het water, onder de stralende zon met het beste uitzicht op ’s werelds meest indrukwekkende schepen. Een gigantische vuurwerkshow tussen 22:00 uur en 22:30 uur maakt het feestje natuurlijk compleet. De muziek is in handen van Godard, en Marnix zal samen met Sebastien Leger de avond uitluiden

Iedereen is welkom (max. 1000 personen, vol=vol) en de entree is gratis. Hoe je de Jan Schaefer brug tijdens Sail kunt bereiken:
- Per boot over het IJ
- Te voet of per fiets over de Verbindingsdam (brug naar Java-eiland). Op het Java-eiland links aanhouden richting de Javakade. Aan het einde van de Javakade zie je links de Jan Schaefer brug liggen.
- Per pont vanaf het Centraal Station. Neem de meest rechter pont achter het C.S. Dit is de IJveer en deze brengt je naar de kop van het Java-eiland. Vanaf de kop van het Java-eiland kun je lopen naar de Jan Schaefer brug.
De IJveer vertrekt om de 20 min.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws