Global Kitchen in de Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En met Erick E, Victor Coral en Sandeep op het programma belooft het een speciale editie van Global Kitchen te worden, en wel omdat de drie DJs die deze avond komen optreden al meer dan een jaar niet samen op een avond van FCA-Music hebben gestaan, en dat terwijl deze combinatie altijd gegarandeerd staat voor een perfecte clubavond.

Lange tijd was het onmogelijk om ze met zijn drien bij elkaar te krijgen. Doordat voor Erick E en Victor Coral overspoeld werden met boekingen, kon de avond lang geen doorgang vinden. Nu is er eindelijk een gaatje in de overvolle agendas van alle DJs gevonden.

De laatste keer dat Erick E de Winkel van Sinkel aandeed om er een van zijn spetterende DJ-sets neer te zetten, is alweer bijna een half jaar geleden. Destijds stond hij samen met Lucien Foort en Marike op Global Kitchen. Ook toen ging het dak eraf. Daarom had FCA-Music hem ook geboekt op Free Your Mind en Rockit Open Air.

Voor Victor Coral geldt hetzelfde. Ook hij was voor het laatst in de Winkel van Sinkel te zien op 20 november 2004. Destijds stond hij dan ook voor het laatst samen met Erick E.

Tot slot is er besloten om ook in de augustus de kleine zaal van de Winkel van Sinkel dicht te houden. Zo blijft de intimiteit op de clubfeesten in de Winkel van Sinkel gewaarborgd. Natuurlijk blijft het Nachtrestaurant wel geopend.

Info:

Global Kitchen
20 augustus 2005
Winkel van Sinkel, Utrecht
23.00 05.00

DJs:
Victor Coral, Erick E, Sandeep
Prijs: 9,-

Meer informatie op www.fcamusic.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws