DJExpo 2005 (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een must voor aankomende en gevestigde DJ's, Hip-hop muzikanten, Producers, organisatoren en labels, multimediaspecialisten, geluidstechnici, (computer)graphics specialisten, geluidsstudios.

Tijdens de DJExpo kunnen bezoekers veel apparatuur uitprobere. Daarnaast hebben veel standhouders twee dagen lang interessante workshops in hun stands.
DJExpo 2005 is, evenals vorig jaar, d muziekbeurs voor de DJHiphop, HighTec en producers scene.

DJExpo 2005 wordt gehouden in Hal 10 (Deltahal) van de RAI in Amsterdam. Daarnaast is de DJExpo dit jaar uitgebreid met een speciaal producersgedeelte, waar alles op het gebied van HighTec en studio materiaal wordt getoond. Verder worden in aangrenzende zalen en op de vele stands workshops gegeven van onder andere Roland (de nieuwe V-synth XT), MI7 (Ableton en Steinberg), Eye 4 systems (Special AV/Audio PCs) en als speciale gast zal de bekende DJ 100% ISIS twee workshops geven. Daarnaast vindt op zaterdag 27 augustus tijdens de DJExpo ook het presitigieuze TECHNICS DMC DUTCH DJ CHAMPIONSHIP 2005 plaats.
De kaartverkoop wordt landelijk verzorgd door Ticket Service. Op onze website www.djexpo.nl staat de laatste informatie voor de bezoekers.

Deze bedrijven zullen i.i.g. hun producten en diensten voorstellen op de DJExpo 2005: Apple, Roland, RME, Amptec, Moog, Native instruments, Pioneer, Dateq, , MI-7, Ableton, Steinberg, Behringer, Clavia, KRK, I4 muzique, Phonic, M-Audio, E-MU, TM-Audio, Mackie, Mafico, Tascam, Technics, Interface, Meet Music, Interstate-Audio, Hercules, Denon, Rodec e.v.a. VERDERS ZIJN ER WEER VEEL WORKSHOPS EN SPECIALS.


Op zondag 28 augustus geeft DJ 100% ISIS twee workshops op de DJExpo 2005

Isis van der Wel, beter bekend als 100% ISIS, is een fenomeen in de internationale dance industrie en zelfs ver daarbuiten. Als een van s werelds eerste vrouwelijke pioniers op het gebied van elektronische dansmuziek heeft 100% ISIS reeds velen genspireerd.

Haar deejay sets kunnen het beste omschreven worden als een verfrissend avontuur in het hier en nu van moderne dansmuziek.

Voor meer informatie over DJ 100%ISIS kijk op www.djisis.nl

Technics DMC Dutch dj Championship 2005

Op zaterdag 27 augustus vindt tijdens de DJExpo 2005 het prestigieuze
TECHNICS DMC Dutch DJ Championship 2005 plaats

De internationale DMC World Championships zijn de meest prestigieuze turntablist battles ter wereld. Diciplines als scratching, cutting en spinning zijn de ingredienten om aan deze battle deel te nemen. Turntablists die aan deze battle hebben meegedaan en ook hebben gewonnen zijn o.a. Craze, Q Bert en Cash Money.
Op weg naar de World Championships 2005 organiseert DMC Holland op de DJ Expo (27 augustus 2005 / RAI Amsterdam) de Dutch DMC championships.
De kampioen van 2004, Irie, zal zijn titel komen verdedigen!
De Dutch DMC Champ zal Nederland vertegenwoordigen op de World DMC Championship, gehouden in september in London.

Voor meer info, zie www.dmcworld.com

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws