Junkie XL en Yousef vrijdag in Panama

Partyscene Redactie | 15 augustus 2005
headlines


Grote publiekstrekkers op dit nautische evenement zijn Lange Frans en Baas B. Ook de Haarlemse band The Sheer is van de partij. Tussendoor vinden er talkshows, breakdance acts en cabaretvoorstellingen plaats. Junkie XL zal dit speciale feest afsluiten met een 1 uur durende live show. Kaarten zijn te winnen op de website: www.rocktheboat.nu

Vanaf 22.00 nodigt Earth Renaissance uit in Panama voor een exclusief cd release event. Het nieuwste Renaissance album, Frontiers, wordt deze avond gepresenteerd door de Londense Yousef. Hij is, samen met Behrouz, verantwoordelijk voor dit album.

Yousef stond al enige tijd op het verlanglijstje van Earth. Samen met DJ Sneak en Derrick Carter is hij al jarenlang een voorvechter van de minimale funky house sound. Yousef is de drijvende kracht achter Circus, de toonaangevende avond in zijn geboorteplaats Liverpool waarmee hij onlangs nog een event hostte op de WMC in Miami en op Creamfields. Na zijn mixalbum met Krafty Kuts in 2004, nu een Renaissance album en aan het eind van dit jaar zijn eerste artiestenalbum, zal in 2005 zijn ster alleen maar verder rijzen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws