Earth in Panama (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het nieuwste Renaissance album, Frontiers, wordt gepresenteerd door de Londense dj Yousef, samen met Behrouz compileerde hij dit album. In de studio staat een speciaal electronisch menu op het programma met Jefferson en Sandrien ondersteund door multi-vocaliste Zo Xenia.

In juni 2005 zijn earth en Renaissance in Nederland gaan samenwerken. Het eerste wapenfeit was een bomvolle Melkweg tijdens de cd presentatie van Hernan Cattaneo. In augustus volgt het tweede event, ditmaal in de Amsterdamse Panama. Frontiers, de nieuwste Renaissance cd gemixt door Yousef en Behrouz staat centraal.

De uit Londen akomstige Yousef stond al enige tijd op het verlanglijstje van earth. Samen met dj Sneak en Derrick Carter is hij al jarenlang een voorvechter van de minimale funky house sound. Yousef is de drijvende kracht achter Circus, de toonaangevende avond in in zijn geboorteplaats Liverpool waarmee hij onlangs nog een event hoste op de WMC in Miami en op Creamfields. Na zijn mixalbum met Krafty Kuts in 2004, nu een Renaissance album en aan het eind van dit jaar zijn eerste artiestenalbum, zal in 2005 zijn ster alleen maar verder rijzen.

Naast Yousef staan in de theaterzaal van Panama The Funky Bastard en dj Per. The Funky Bastard is de perfecte opener voor Yousef met zijn uplifting deephouse. Per zal na Yousef het extra earth sausje over de avond uitsmeren.

De studio is het domein van Jefferson en Sandrien, zij staan garant voor een avond die bol staat van electro, minimal en dirty house invloeden. Ondersteund door MC Zo Xenia gaan zij in de herhaling na een spacy back 2 back set op Timemachine eerder dit jaar. Zo Xenia mixt hieroverheen haar zwoele, bijtijds freaky vocals.

Voor de interactieve omlijsting zijn de performers van Luid & Duidelijk op hun geheel eigen manier aanwezig of afwezig!?

Earth stands for forward thinking music!

Earth
Panama Amsterdam, friday 19/08/05

Area 1
Djs Yousef (Rennaissance, Circus), Per, The Funky Bastard
+ MC P-Pholl

Area 2
Djs: Jefferson, Sandrien
+ MC Zo Xenia

22.00 4.00 / 15,-
www.earth-link.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws