Loveland twee weken uitgesteld

Partyscene Redactie | 12 augustus 2005
headlines


De voorkeur ging uit naar een week opschuiven, echter voor dat weekend geeft de Gemeente Amsterdam geen vergunning af vanwege ‘Sail’ en een tekort aan politie.
Deze verschuiving heeft natuurlijk consequenties, vooral voor de verandering in de programmering. Dj's hebben een drukke agenda en kunnen geen rekening houden met regenbuien. Kevin Saunderson kan daarom helaas niet aanwezig zijn, net als Axwell, Gregor Salto en Sebastien Leger. Maar er is goed nieuws, de artiesten die op de nieuwe datum wel optreden zijn van absoluut top niveau en evenaren zonder meer de kracht van het oorspronkelijke programma! In drie verschillende area's kun je uit je dak op de sounds van onder meer Josh Wink, Dimitri, Laidback Luke en Sander Hucke. Check voor de volledige line-up www.loveland.nl. Behalve de datum en de programmering verandert er weinig, het jubileum van Loveland wordt nog steeds ‘het feest van het jaar!’.
En de entreekaarten blijven geldig! Mensen die op de nieuwe datum niet kunnen komen en al een entreekaartje hebben gekocht, kunnen uiteraard geld terug krijgen bij het voorverkoopadres waar het ticket is aangeschaft. Dit kan tot uiterlijk donderdag 18 augustus, 21.00 uur. Mensen die hun entreekaart willen inleveren en deze hebben gekocht via www.beep.nl kunnen een email sturen naar support@beep.nl.

Zondag 28 augustus 2005
Lokatie: Sloterparkbad, Amsterdam
Open: 18:00 – 00:00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws