Buitenlands Zomernieuws

Partyscene Redactie | 10 augustus 2005
headlines

Niets nieuws onder de zon? Er ís helemaal geen zon!!  Daarom schakelen we even over o het buitenlands zomernieuws..

Rookverbod Ibiza rookverbod

Onder het genot van een sigaret op de dansvloer staan is er officieel niet meer bij op Ibiza. Sinds maandag 11 juli geldt op alle Balearische eilanden een rookverbod op het werk, in restaurants, shopping centra, clubs, cafes, banken en andere publieke gebouwen. Er mag dus voortaan alleen gerookt worden op de daarvoor aangewezen plekken. De Balearische eilanden zijn de eerste Spaanse regio's waar dit verbod in gaat.

Ben ff met  Madonna bezig.. Jaques Le Cont

Zijn boeking op Dance Valley moest hij afzeggen, want Stuart Price aka Jacques Lu Cont heeft het druk, druk, druk! Momenteel zit hij met Madonna in de studio in Los Angeles om haar nieuwe album af te maken. 'Confessions on the Dancefloor' is de opvolger van het album 'American Life' uit 2003. De eerste single van het album is 'Hung Up' en ook geproduceerd door de succesvolle dj en producer. Hij was ook musical director tijdens haar Re-Invention Tour en schreef een aantal songteksten voor de diva.

Zijn ze nou wel, of zijn ze nou niet..?? Tommy Lee

Rocker Tommy Lee en sexy strandwacht Pamela Anderson zouden weer samen zijn gesignaleerd. Ze gaan –alweer- trouwen  is het gerucht. De feiten? Tommy Lee krijgt een eigen reality-show en om deze te promoten is Pammy zo goed geweest hem te vergezellen voor de foto’s van de serie. “Hij is tenslotte familie”  is het koele commentaar van babe Pam. Tommy ziet het heel anders: “Onze zoontjes Dylan en Brandon zijn blij als we bijelkaar zijn, en Pam en ik zijn ‘crazy in love again’” . Mmmmh, het houdt je bezig, deze zomer..

Jamiroquai zoekt de zon op jamiroquai

Jamiroquai heeft de tijd genomen voor zijn nieuwe album. De langverwachte LP van de band, Dynamite, lag van het voorjaar eindelijk in de schappen en deze zomer konden fans in heel Europa ook live genieten van de nieuwe nummers. Je zult er een stukje voor moeten reizen maar dan bén je ook ergens: Jamiroquai live op het Sunrise Festival, Algarve, Portugal.

Meer buitenlands zomernieuws: blijf de headlines in de gaten houden. Tips? Mail redactie@summerscene.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws