deBeschaving afterparty in de Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Festivalbezoekers die na 11 uur muziek, theater, kunst, debat, film, workshops en andere rariteiten nog niet genoeg hebben kunnen dit jaar dus nog de hele nacht doorfeesten.

deBeschaving is verslavend lekker, zo lieten vele bezoekers weten na eerdere edities. Om afkickverschijnselen van gasten te voorkomen, helpt deBeschaving haar festivalbezoekers na afloop van het culturele spektakel langzaam weer wennen aan de gewone wereld. Speciaal voor diegenen die het festivalgevoel aan het einde van de dag niet los willen laten verzorgen verdeeld over 2 zalen een bijzonder dansfeest. Op het programma staan De Gemene Mixmeesters, C-Mon, Dj Tommi, Dj Drifter, Adriaan Veldhuizen, Dj Bonner, Dj Tribezz, Frank David en Repsaj.

Stichting deBeschaving besloot tot de organisatie van een afterparty nadat zij in voorgaande jaren vele festival bezoekers tegen sluitingstijd teleur moesten stellen. Deze zomer is dat niet meer nodig: pendelbussen rijden bezoekers van het festivalterrein naar loopafstand van de Utrechtse nachtclub.

Entreekaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar bij de Winkel van Sinkel.

Festivalbezoekers betalen op vertoon van hun festivalkaart 5,- voor een kaartje, de onbeschaafde mens die geen kaart heeft betaald 10,-.

De afterparty begint direct na het festival om 23:00 en gaat door tot 05:00 uur.

Festival deBeschaving is een bekend cultureel evenement in Utrecht. Voor 18,50 euro genieten bezoekers een hele dag van meer dan 50 acts op het gebied van muziek, theater, dans, film, debat, kunst, workshops en rariteiten. Het festival vindt plaats op 13 augustus 2005, aan de Europaweg in Leidsche Rijn - Utrecht.

Meer informatie is te vinden op de website van festival deBeschaving: www.debeschaving.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws