DJ Armin van Buuren maakt speciale SAILtrack

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De track Hymne genaamd heeft Van Buuren samen met pianist Jan Vayne geschreven. De track is vanaf vandaag legaal en gratis te downloaden via Postbank.nl. Dit is slechts n van de vele activiteiten waarmee de Postbank bijdraagt aan het eigentijdse karakter van SAIL. Tijdens SAIL presenteert de Postbank ook de eerste twee drijvende stadsstranden ter wereld.

Genspireerd door de tochten van oude zeilschepen, maar onmiskenbaar dansbaar, eigentijds en met de cutting edge sound zoals je dat van n van s werelds beste DJ's kunt verwachten. Zo is de speciale SAILtrack Hymne van Van Buuren het beste te omschrijven. De track is gratis en legaal te downloaden via Postbank.nl en is niet in de winkel te koop.

Drijvende Postbankstranden op SAIL
Parijs had de primeur, Rotterdam volgde niet lang daarna en tegenwoordig heeft elk zichzelf respecterende stad zijn eigen stadsstrand. Steden als Utrecht, Nijmegen en Haren hebben een stadsstrand en in Amsterdam zijn er deze zomer al vier te vinden. Tijdens SAIL worden daar door de Postbank de eerste twee drijvende stadsstranden ter wereld aan toegevoegd. Hier kunnen bezoekers van SAIL vijf dagen lang genieten van muziek, strand, zon en natuurlijk van alle Tall Ships die aangemeerd liggen. De Postbankleeuw zal gedurende SAIL een aantal spectaculaire waterstunts uitvoeren in de omgeving van de stranden.

Over SAIL
Van 17 tot en met 22 augustus 2005 is Amsterdam voor de zevende keer thuishaven van n van de grootste maritieme manifestaties ter wereld: SAIL Amsterdam 2005. Amsterdam zal zes dagen lang een levende expositie van varend erfgoed en nautische rijkdom zijn. Tijdens SAIL Amsterdam 2005 worden er circa 20 Tall Ships en 500 historische zeil- en motorboten in de Amsterdamse IJhaven verwacht.

Over Armin van Buuren
Anno 2005 wordt Armin van Buuren wereldwijd gezien als n van de toonaangevende DJ's. Op dit moment staat Armin van Buuren samen met Jan Vayne met het nummer Serenity in de Nederlandse Top 40. Serenity is de tweede track van het nieuwe album van Van Buuren - Shivers - dat op 8 augustus uitkomt. Op dit moment toert de DJ over de hele wereld en draait hij tijdens zijn vaste Armada Night op Ibiza. Armin van Buuren zal ook aanwezig zijn op Dance Valley en hij staat op 12 november in Ahoy met: 'Armin Only: The Next Level'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws