Zomerse geuren en kleuren tijdens Flavoured-TV in augustus (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In deze korte tijd heeft Flavoured TV al menig spektakel mee mogen maken. Bij de grand opening stond het illustere duo Dr. Kucho! & Gregor Salto o.a. bekend van hun hit Cant stop playing achter de decks en zette Panama op zijn kop. Deze maand is het de beurt aan Max Graham, die op 11 augustus het dak eraf zal draaien tijdens Flavoured TV.

Eind juni was het tijd voor Flavoured TV om on tour te gaan. In het Paard van Troje stonden Flavoured TV residents Jonas Braun, Jan Boom & Dirty D.is.ko, in het kader van de derde plaats bij de Nieuwe Revu Nachttempel, de kleine zaal te rocken. Flavoured TV: de avond waar alles, gezien op TV voorbij komt. Ook in augustus kan er gerekend worden op een theatrale avond met djs, acts, live bands en verschillende themas.

Ook in augustus gaat het dak er tijdens Flavoured TV weer vanaf. Residents Jonas Braun Hoes Jr., Jan Boom & Dirty D.is.ko gaan weer van disco naar house met onderweg wat stops bij electro, progressive en elke andere stroming waarvan het lichaam niet stil kan blijven staan. Billy the Klit & Dirty D.i.s.ko staan bekend om hun eclectische sound, waar Gregor Salto bekend staat om zijn altijd groovy sets, met soul / latin invloeden die doordrenkt zijn met een funky sound.

Max Graham / Gregor Salto draaien de 11e tijdens Flavoured TV
De special deze maand zal op de 11e zijn en zal vooral muzikaal een interessante avond worden met als headliner Max Graham. Producer en dj Max Graham, is een multi-talent die een sensatie is in clubland in de hele wereld. Hij wordt gerespecteerd door zijn collega djs en producers vanwege zijn diversiteit maar toch herkenbare stijl. Door zijn waanzinnige skills en zijn bijzondere work ethic is Max omhoog geschoten op de dj ladder en is nu een wereldwijd gerespecteerde naam. Max heeft op dit moment succes in de hitlijsten met zijn smash hit, Owner of a Lonely Heart.

Maar dat is nog niet alles, tevens hebben we Gregor Salto en Jonas Braun weer achter de draaitafel staan. Dus dit maal tijdens Flavoured wordt er iets extas geboden op muzikaal gebied. Naast de toppers op muzikaal gebied zal de avond een theatrale invulling hebben, waardoor alle zintuigen geprikkeld worden.

Come and taste the delicious soup of energetic sounds and acts, every Thursday night at Panama!!!


Flavoured TV Elke donderdag in Panama vanaf 22.00 uur

Donderdag 4 augustus
Lineup: Dirty D.is.ko & Jonas Braun

Donderdag 11 augustus (win!)
Line-up: Jonas Braun, Gregor Salto & Max Graham

Donderdag 18 augustus
Line-up: Dirty D.is.ko, Jan Boom & Erick E

Donderdag 25 augustus (Coming up party Rails , sponsored by Flavoured TV
Line-up: Jonas Braun & Hoes Jr., Mcs, Stand-up comedians, modeshows & vele mystery guests

Entre: 8,- / studenten 5,-

Kaarten zijn te koop / te reserveren bij AUB ticketshop (0900 0191) www.aub.nl, Voor meer informatie kijk op: www.panama.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws