Grootste benefiet Monkey Business ooit!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 12 augustus organiseert de no-nonsense Bloemendaalse beachclub in samenwerking met stichting Monkey Business en biergigant Heineken het zevende benefiet feest voor de Orang Oetan; SAVE ME @ the beach!

Voorgaande SAVE ME-benefieten vonden plaats in onder andere Jimmy Woo, Panama, Hotel Arena en meest recentelijk op het Westergasterrein in Amsterdam. Het feest gaat om 16 uur van start en zal duren tot 1 uur s nachts. Kaarten kosten 10,- en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen (www.saveme.nl) en op de dag zelf aan de deur bij Woodstock 69.

Doel van het feest
De doelstelling van Monkey Business is het voorkomen van het uitsterven van de Orang Oetan op Sumatra door middel van het behoud en bescherming van zijn leefomgeving. De opbrengsten van de SAVE ME-feesten worden gebruikt om het Sumatran Orangutan Conservation Programme (SOCP) financieel te ondersteunen. Daarnaast worden tijdens de feesten actief donateurs geworven voor dit goede doel, veelal met behulp van Bekende Nederlanders. Yorin Travel-presentator, acteur en zanger Chris Zegers is al sinds de oprichting van Monkey Business, nu meer dan 2 jaar geleden, boegbeeld van de organisatie.

Het programma
Dankzij het warme hart dat veel top DJs Monkey Business toedragen, staan er ook deze keer weer grote namen op het programma. Bezoekers kunnen feesten op de sounds van een aantal van de beste DJs uit het Nederlandse en internationale circuit, waaronder Brian S, Erick E, Victor Coral, Marcello en Lucien Foort. Tot 23 uur mag er buiten worden gedraaid en vanaf 18 uur is er tot 1 uur tevens een binnenprogramma met urban DJs als Jaziah, SP en Tom Trago. Gene Farris (USA), die zich dankzij zijn unieke DJ-stijl een wereldwijde House-Legend mag noemen, zal de avond knallend afsluiten.

Strand, zee, zon, de beste DJs, en de relaxte Woodstock-sfeer zijn ingredinten waar U tegen gezegd mag worden, SAVE ME @ the beach wordt een van de grootsten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws