Urbantown Den Haag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 6 augustus is het namelijk weer tijd voor Urbantown in Paard van Troje, Den Haag. Natuurlijk wordt gezorgd voor een lekker zomers tintje: Urban Safari.

Het wordt een hotte editie, deze Urbantown. Het Paard van Troje wordt als een echte jungle aangekleed. Zelfs de visuals zorgen ervoor dat je je op safari waant. De muziek wordt verzorgd door DJs TLM, Hurricane Soundsystem en Fanatic. En, tijdens deze Urban Safari, ook een special guest: DJ Rockid!

DJ Rockid is onder andere bekend van League of XO Gentlemen, Urban Dance Squad en Junkie XL. Dit Delfts wonderkind wordt algemeen beschouwd als de beste turntabliser van Nederland. Hij won 6 keer de Nationale DMC titel en vertegenwoordigde Nederland bij de DMC World Champions. DJ Rockid heeft zijn roots in de hiphop en urban, maar is niet vies van uitstapjes naar dance classics, house en rock. Van babyscratch tot back to back. Zijn skills zijn om je vingers bij af te likken en de plaatkeuze zorgt voor een steevast gevulde dansvloer.

Kom vroeg en verdien EUR 5,-. Tot 24.00 uur betaal je namelijk EUR 7,- i.p.v. EUR 12,-. En vergeet niet: vrijdag 5 augustus, Urban Nation in Zaandam. In de Hemkade zie je dan T.O.K. live! Ook aanwezig zijn DJ Qlick, Kid, Orlando, Partysquad, Waxfiend, MBA, Jah, Dr. Beat, Sir Edward, TLM en Chainsaw. Ja, het wordt een druk weekend

ZA 06.08
Paard van Troje, Den Haag
DJs TLM, Hurricane Soundsystem, Fanatic, Rockid, en MC GMB
Aanvang 23.00 uur
EUR 7,- (voor 24.00 uur); EUR 12,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws