Supernatural Festival: WICKED!!!

Partyscene Redactie | 1 augustus 2005
headlines

Het moet het leukste feestje van dit weekend zijn geweest: Supernatural Festival. Funkin’ good times met een heleboel goede artiesten, leuke mensen en een, okee, ietwat modderig terrein.

funky public Bobby Bird ft Vicky Anderson super natuurlijk

Rondom de Paperdome, een rond gebouwtje middenin de weilanden stonden een aantal partytenten, dj-sets, kraampjes en in een oude stal zaten de pers, de medewerkers en de artiesten bijeen. Tenminste, als ze niet zelf lekker aan het genieten waren van een van de optredens, of zélf natuurlijk acte de présence moesten geven.

DJ Spinna warm-up the crowdslekker hangen

Phil Horneman, de man achter Wicked Jazz Sounds, liep zo blij als een jonge pup rond. Hij mocht zelf in de Paperdome staan, hetzelfde podium waar later op de avond L.T.J. Buckem zo optreden. “Al die geweldige artiesten bijelkaar. Vorig jaar liepen wij hier rond als bezoeker en leek het ons te gek hier ooit zelf op te treden.” Zijn wens kwam uit en hij stond met Wicked Jazz Sounds anderhalf uur de Paperdome te verhitten.

wickes jazz sounds wicked jazz sounds(Deze week een uitgebreid interview met Phil Horneman op Summerscene.nl, houd de headlines in de gaten!!)

Behalve bekende en onbekendere artiesten in het funk, soul, hiphop, latin en jazz genre was er op het terrein werkelijk van alles te beleven.

iets teveel gelounged?? mensen kijkenMensen kijken, natuurlijk, massage en yoga,

ondergoed check ondergoed check en massageonderbroeken passen,

graaien!kleding uitzoeken,

pimp my tee t-shirts oppimpen,

breakdance breakdance, eten, drinken, hangen, maar toch vooral: dansen,

kijken funkin good timeskijken en genieten!

Supernatural heeft op 16 september haar Cd release-party in Tivoli, Utrecht. Kan je het nog een beetje overdoen..

Foto's: GJ Middelkoop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws