Vier uur dj Roog op 7e editie Funkd (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aangezien 240 minuten non-stop deejay Roog hoogst zelden voorkomt, is dit een unieke niet te missen gebeurtenis.

The sky is the limit voor de nummer 1 house deejay van Nederland. Hij staat inmiddels al jarenlang aan de absolute top. Zijn sets zijn altijd funky, uplifting, euforisch en energiek. Nadat hij in 1997 voor het eerst als deejay bekendheid verwierf in Nederland bij feesten van o.a. Wasteland en Club Risk ging het hard met de geboren Hagenees. Het harde werken legt hem geen windeieren. Zo is Roog niet alleen deejay, maar ook producer, remixer, mede-eigenaar van een platenmaatschappij en een boekingskantoor. Ondanks alle neven-activiteiten blijft hij een toegewijde deejay die keer op keer de dansvloer op zijn wenken bedient. Zijn schare fans wordt steeds groter, zowel nationaal als internationaal: hij draaide dit jaar alleen al in Groot Brittannie, Spanje (o.a. Ibiza), Maleisi, Singapore, Japan en de VS. Met broer Greg is hij Hardsoul, het producersduo die verantwoordelijk is voor een groot aantal internationale clubhits zoals bijvoorbeeld de clubclassic Back Together. Dit jaar mixten en compileerden zij samen de succesvolle cd-compilatie 10 Years of House van het vermaarde Engelse label Milk & 2 Sugars. Zij ontpoppen zich als ware ambassadeurs van de Nederlandse housescene. Hun meest recente track Uber schopte het onlangs zelfs tot track van de week bij de BBC. De jonge talentvolle Mitchell Fine, bekend van Escape Deluxe, is verantwoordelijk voor de warm-up van dit bijzondere optreden van Roog.

In de Earwax studio vervangt Risk promoter Michael Richters de host en resident dj Leon. Hij zal worden bijgestaan door een van de Amsterdamse Legends of the Underground. Niemand minder dan dj Cassie 6 komt optreden. Liefhebbers kennen hem natuurlijk van de befaamde Luvdancin en Woo Circle events. Deze voorvechter van avontuurlijke zwarte dansmuziek etaleert zijn klasse voor de eerste keer in de Earwax studio.

Voorts is 55 DSL vanaf augustus vaste sponsor van Funkd. Verwacht vanaf 5 augustus bij elke Funkd editie 55 minutes of Funkd en 55 speciale 55 DSL limited edition Funkd t-shirts. Tot Funkd!

We got 55 minutes of Funkd!
FUNKD, Panama, Amsterdam
Vrijdag 05 augustus van 23.00 tot 04.00
Voorverkoop via www.beep.nl, AUB, entree is 15 euro.
Deejays: DJ Roog (00.00 tot 04.00), DJ Mitchell Fine (23.00 00.00)
Hosted by Lex Empress
Cassie 6 & Michael Richters.
www.yougotfunkd.com

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws