P.O.R.N. presents Overkill

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nederlands meest respectvolle underground organisatie P.O.R.N. is weer terug. TTS ook wel bekend van Industrial Power feesten zal zaterdag 17 september in samenwerking met HKV en Pendeho records na ruim 1 jaar weer een P.O.R.N. organiseren. Het thema van de komende editie van P.O.R.N. is Overkill met een knipoog naar hoeveelheid hardcore feesten die er wekelijks in Nederland plaats vinden

Het evenement vindt plaats in de Wall in Belgi. In vergelijking met de laatste P.O.R.N. wordt er deze keer een extra Area toegevoegd die als chill-out zal dienen, welke zich zal bevinden op het terras van de locatie. Verder kan je meedoen aan een Playstation wedstrijd. Meer informatie hierover wordt later bekend gemaakt.

De kenners weten dat P.O.R.N. altijd een platform is geweest voor de hardere muziekstijlen.
De organisatie die al sinds eind jaren negentig toen industrile muziek in Nederland nog in kinderschoenen stond, bezig is met het organiseren van dit soort feesten. En tal van grote acts zoals: Mark N, Bloodyfist , Tense en Nevermind , Simon Underground en The Producer hun debuut in Nederland heeft laten maken. Heeft ook deze editie flink uitgepakt en weer een aantal exclusieve en voor het eerst in Nederland/Belgi optredende acts geboekt. De debuterende artiesten tijdens de OVERKILL-editie zijn:

Cardiak ( FR )
Wie zich altijd heeft afgevraagd wat het verschil is tussen teKno met een K en teCHno met CH moet Cardiak zien, horen maar vooral voelen. Na vele jaren in de Franse TeKno-scene te hebben geleefd, maakt hij via 2 cds op het Epileptik label duidelijk dat zijn sound volwassen genoeg is om overal gedraaid te worden. French Tekno Tribe Party Core is misschien wel de juiste benaming, maar dat dit de perfecte opwarmer van de avond is mag duidelijk zijn.

Matt Green a.k.a. Ordeal ( UK )
Als er iemand is die zichzelf Industrial Hardcore producer mag noemen dan is het Matt Green a.k.a. Ordeal wel. Voor P.O.R.N. heeft hij beloofd een extra harde en snelle set neer te zetten. Dus al you Cunts prepare yourself voor 50% of South Londen. Tevens kan je Matt Green uitdagen voor een potje Pro Evolution Soccer 4 (hier wordt later meer over bekend gemaakt), maar alleen als je echt Pro bent.

Dj Fishead ( CA )
Breakcore meets Noise meets Speedcore meets Turntablism, dit zijn zon beetje de ingredinten die dj Fishead zal meenemen uit Canada. Trainspotters zorg dat je voor de draaitafel kan staan want deze man heeft skillz... !

Bryan Fury ( UK )
De Uk hardcore sound is tegenwoordig een onmisbare stroming in de hardcore scene en P.O.R.N. zou P.O.R.N. niet zijn als we Bryan Fury niet in onze
Line-up hadden staan. Zijn live sets staan bekend als furious, technical, machinaal en vooral de underground funk uit zijn muziek is ongevenaard. P.O.R.N. lovers be ready the Machine will come to pump U..

I:GOR ( PL )
Als er een artiest is die veelzijdig genoemd mag worden dan is het op zeker I:Gor ( met releases op Hangars Liquides, Suburban Trash, Strike, RRRecords Records, Macha en eind dit jaar HKViolence ).
Sinds 1994 bombardeert hij de dansvloer met puur elektronische geweld in de vormen als Breakcore, Experimental Hardcore, Speedcore en de laatste tijd meer dancevloer gerichte Hardcore. Dus neem je oordoppen mee want I:Gor heeft ons laten weten dat hij Polen op de kaart gaat zetten als de hardest country in Europe.


Totschlager Records live ( DE )
Voor velen is 180 bpm al te snel voor sommige is 300 bpm het einde, maar voor ons is dit niks dus we hebben Totschlager maar gevraagd om ons te verrassen met snelheid. Special voor de diehards speedcore to da bone en laten we hopen dat ze ons trakteren op een OVERKILL aan herrie..Weelde maak je klaar voor ultra Speedcore straight from Dresden...


De vernieuwde website van TTS zal binnen 2 weken online zijn.De lancering gaat gepaard met een aantal leuke intro acties voor de vaste P.O.R.N. bezoekers dus houd de website in de gaten
www.t-t-s.nl.

Voortaan zal er op iedere editie van P.O.R.N. een kleine serie limited editions merchandising verkrijgbaar zijn met de thema van het feest.

De voorverkoop van P.O.R.N. is inmiddels gestart en kaarten zijn te koop bij alle Ticket Service Outlets in Nederland. De voorverkoopprijs bedraagt 20 euro (ex. fee) en aan de deur 30 euro.



Zaal 1 ( P.O.R.N. free style )

Subzero
Lafo
Cardiak
Matt Green vs. Ordeal
DJ Fishead
Bryan Fury
Igor
Totschlager records live
Razor Edge

Zaal 2 ( Schranz , UK Frenchore )

Justice
Nickolas Quartez
Aesthetic vs. Ked
Xerox vs. Vexer
Dios vs. Giovanni
Shifter vs. Sceptic
Adnoctrum vs. Obscurity


Zaal 3 ( Speedcore )

Garong
Terror Suzy
Toxic
Drokz
The Vizitor
Akira
Stinger
Noizefucker

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws