Beach 4 Freaks

Partyscene Redactie | 28 juli 2005
headlines

Beach4freaks is een samenwerkingsverband tussen vier Zandvoortse strandpaviljoens: Skyline, Sunset, Mango's Beachbar en Route 16, die jaarlijks het Zandvoort(a)live festival organiseren. zij verzorgen drie keer per seizoen een festival op het strand dat ’s middags om 16.00 uur begint en gratis toegankelijk is.

Zandvoort Alive Zandvoort Alive

De programmering voor het derde en laatste festival van dit seizoen is als volgt:

Skyline 13:

16.00 – 18.00 uur

Black Seeds, een groep uit Nieuw Zeeland die daar groot succes heeft. Zij spelen een mix van reggae, lounge en jazz. Regelmatig hebben zij een top-3 hit en hebben al diverse platina CD's gemaakt en Awards gewonnen.

19.00 – 21.00 uur

Alderliefste, de allerleukste 'coverband' van Nederland.

22.00 – 00.00 uur

JeWelste, deze band heeft geen verdere introductie nodig!

Sunset 14:

Sunset zal ook dit keer een Salsaworkshop verzorgen in samenwerking met dansschool Swing Latino en Funkmaster Marco de B. Aanvang 16.00 uur.

Mango's Beachbar 15:

Op een drietal plaatsen zal een groot aantal DJ's hun klanken over het strand uitstrooien. Namen als D-Rashid en Andrei Russo zijn eigenlijk al gemeengoed geworden bij Mango's Beachbar. Verder zal de nummer één strandpaviljoen van Nederland een aantal surprise acts uit de hoge hoed toveren. Dit alles vanaf 16.00 uur.

Route 16:

Was men in het verleden een reggaeprogrammering bij Route 16 gewend, nu heeft ook hier de Salsa toegeslagen. De bekende DJ Raymundo, bekend van de Escape, zal ondersteund worden door zijn collega's DJ Eric en DJ Yorick. Ook hier zal het vanaf 16.00 uur feest zijn.

Zandvoort Alive dus beachfreaks: Zandvoort is the place to be op zondag 14 augustus!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws