Hellhouse Yoji Biomehanika vs SuperNova Traxx in 't Paard

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Twee Labels, twee DJs, beide gerespecteerde artiesten in eigen land maar ook ver daarbuiten, beide zeer getalenteerd achter de draaitafels maar ook zeer eigenzinnig in een totaal verschillende manier.De avond zal geheel in het teken staan van Absolute Harddance. Beide DJs zullen duidelijk laten horen waar Harddance op dit moment staat en waar het naartoe gaat.

Waar het voorheen een typische UK Sound was, is het tegenwoordig een meer internationaal geluid geworden met grote Duitse en Italiaanse invloeden en niet te vergeten een eigen Nederlandse inbreng. De grote kracht van Harddance is natuurlijk ook te danken aan het grote samenhorigheidsgevoel van het Nederlandse publiek.

Hellhouse, groot geworden met de krakers, Dingaling en Samurai en op het moment weer goed vertegenwoordigd met de nieuwe release Monochroma. Het label van Yoji is al een paar jaar zeer succesvol met grote namen en releases. SuperNova Traxx, het label van JP staat nog aan het begin van haar bestaan maar door o.a. de samenwerking met Dark by Design en tal van eigen floor fillers timmert het hard aan de weg.

Dat Supernova Traxx een label is dat breder gaat, is te beluisteren in de 2e zaal.

DJ JP, Fausto, Oliver Kucero en Omejo zullen zorgen dat het dak eraf gaat met een heel divers geluid die varieert van Techhouse, Techtrance, en Trance.

Hellhouse vs Supernova Traxx zal de moeite waard zijn, de beste nationale en internationale DJs gezamenlijk in het Paard in Den Haag. Wil je in aanmerking komen voor speciale gadgets van Yoji en JP en zou je het leuk vinden een meet&greet met een van de andere DJs te krijgen, stuur dan een e-mail naar movementmanagement@planet.nl met jouw motivatie. Wie weet ben jij de gelukkige. Op www.dj-jp.nl zal op 10 Augustus de uitslag staan.

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op deze speciale avond, zorg er dan voor dat je op woensdag 10 augustus de radio hebt afgestemd op FRESH FM want dan zal er van tijd tot tijd een special rondom Supernova vs Hellhouse uitgezonden worden.

Paard van Troje
Prinsegracht 12, Den Haag
Area 1: Yoji Biomehanika, JP, Matjo, Nastro
Area 2: JP, Fausto, Oliver Kucra (live) Omejo
Datum 12 Augustus 2005
Entree 15,00 (presale), 17,50 (at door)
Open vanaf 23:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws