Subculture presents Relic CD Release party (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een ster rijst uit Montral! Na zijn reputatie te hebben opgebouwd als een van de meest opvallende nieuwe techno-producers in de wereld van vandaag, geeft Preach wederom blijk van zijn uitzonderlijke talent voor muziek met zijn eerste CD release.

Met tracks van onder andere Hertz, Marco Bailey, Valentino Kanzyani, Ben Sims, Polyvinyl, Cave en dan 6 (co-) producties van de man zelf, is RELIC MIX COMPILATION een vette mix van een goede grabbel platen uit de grote techno-ton. Wegens de succesvolle uitgave van RELIC MIX COMPILATION in Canada en Amerika, is nu Europa aan de beurt.

Ter ere van de CD release in September zal de Canadees een tour door Europa maken, te beginnen op 27 augustus in de Poema, georganiseerd door Subculture Productions & Relic Recordings. Preach zal van 2:00 tot 5:00 een exclusieve 3-uur-set draaien. Naast Preach staan er meer rijzende sterren op het programma, waaronder de back-to-back performance Phonopunk & Wouter de Moor en Subculture Resident Crew: Pinxt, Jar en Charlton.

Meer info over de CD en de RELIC RELEASE PARTY vind je op;
www.sub-culture.nl
www.poemaproductions.com
www.djpreach.com

Phono geeft gastenlijstplekken en cds weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws