Zomerrestaurant aan de Plas

Partyscene Redactie | 26 juli 2005
headlines

Aan het water van de Gaasperplas in Amsterdam Zuid Oost ligt een podium voor toprestaurants en gastkoks om je te inspireren met een zomers menuutje tussen het groen en het water. Luchtige gerechten in een zomerse sfeer is het uitgangspunt. Nu en dan komt er zelfs een ‘bekende Nederlander’ als gastkok langs om gasten te verrassen met hun wel of niet geslaagde kookkunstjes. Als het maar luchtig blijft kan dat vast niet veel kwaad..

Het uiterlijk van het restaurant is niets schreeuwerigs of moeilijk design. De initiatiefnemers, stadsdeel Oost, willen op een bescheiden manier ruimte bieden aan ‘een beetje schoonheid, rust, filosofie en kunst’. Het resultaat van die gedachte is een transparant restaurant aan het water.

Van Supperclub, Vertigo tot Seinpost: grote namen, hippe keukens, maar lekker ongekunsteld, natuurlijk en gemakkelijk. Wanneer het zover is gaat Summerscene natuurlijk eens een kijkje nemen én een hapje eten: we houden je op de hoogte!

Zomerrestaurant aan de Plas, Amsterdam Zuid Oost, van 5 augustus tot en met 26 september. Voor routebeschrijving en agenda: www.zomerrestaurant.nl

Ook een tip voor een bijzonder terras of zomerse eetplek? mail naar redactie@summerscene.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws