Bikini’s gesignaleerd op Planet Reef!!

Partyscene Redactie | 26 juli 2005
headlines

Op een bewolkte zondagavond stroomden de bezoekers van Planet Reef het parkeerterrein bij de Cruiseterminal aan het Amsterdamse IJ op. Langs de kade lag geduldig de enorme  partycruise Ocean Diva te wachten tot ze vol beladen was met feestgangers, dj’s, artiesten, pers en uiteraard missen. Hoogtepunt van de avond: Wie zou de ienie-mienie Reefbikini het meest waardig dragen..

voorkant achterkant

De opwarmers naar de verkiezing toe waren entertaining genoeg om de weersomstandigheden te compenseren.

boot dek Seven op de sloep langszij Ocean Diva

Lang wachten in de miezerregen op het bovendek loonde uiteindelijk in een verrassend optreden vanuit een langszij gevaren sloep. De band van voorman Seb van den Berg ‘Seven’ rockte als op een waar Hollands Festival; met regen en al. Toen de band écht het verschil niet meer merkte van onder of op het water spelen dropen ze –letterlijk-  af om de show volledig over te laten aan drie top wakeboarders. Reef’s teamriders JD Webb en Tino Santori alsmede Nederlands kampioen Duncan Zuur voorzagen het intussen drijfnatte publiek van een paar vette tricks.

enthousiast publiek langs de catwalk

Toen de jury en de missen, nog beschaafd met een pareo om hun middel, waren voorgesteld begonnen de rondes. Drie maar liefst. Het was meer dan genoeg om zowel publiek als jury te overtuigen van de prijswinnaars.

Weddenschappen werden gewonnen en verloren en de winnares, nummer 6, Barbara uit Amsterdam, werd de fortuinlijke winnares van een reis naar Brazilië. Maar ook een carrière als Reef model is wellicht voor haar weggelegd.

Party!!

Na de verhitte verkiezing werd er nog lang na-gepartied onder de muzikale begeleiding van de Franse dj Freddy Jay & the Heatshkok Project en dj Jorit.

Kijk voor uitgebreid verslag en foto's: Reports en Partypics

foto's: oa G.J. Middelkoop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws