Solar Weekend

Partyscene Redactie | 2 augustus 2006
headlines

Het festival Seizoen is begonnen. Dance Parade, Lowlands, Loveland, noem maar op. De festivals reizen uit de grond, zo is er ook dit jaar weer het Solar Weekend op zaterdag 5 en zondag 6 augustus.

Samen met radiozender 3FM en MTV organiseert Extrema ook dit jaar hét crossoverfestival aan het water. Solar Weekend staat garant voor het ultieme vakantiegevoel. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 en zondag 6 augustus bij het prachtige recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond.

In een relaxte sfeer kunnen de bezoekers twee dagen genieten van een superbrede programmering. Het Solar Weekend heeft vijf muziekarea’s, met house, techno, electro, hiphop en pop. Voor ieder wat wils dus. Maar het Solar Weekend is meer dan een festival, het is een belevenis, je kunt bovendien helemaal in de sfeer blijven door op de strandcamping te blijven logeren. De camping is van alle gemakken voorzien en bevind zich bovendien op het strand van het recreatiegebied “De Weerd”. Ieder moment van de dag kun je een frisse duik in het water maken, en dat is wel lekker met de hittegolf van de afgelopen tijd.

Verder zijn er ook verschillende workshops die je kunt volgen, zoals een graffiti-bombing workshop, hiphop of schilderen. Ook zijn er verschillende theatervoorstellingen en is er zelfs een plek voor de kinderen, het kinderdroompaleis, en kun je jezelf in zuidelijke sferen wanen bij de Italian Food, Art & Music Area, klinkt goed!!!

Wil je meer info over het Solar Weekend? Of ben je heel benieuwd naar de Line-Up? Kijk dan op www.solarweekend.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws