Hed Kandi op de juiste plaats

Partyscene Redactie | 22 juli 2005
headlines

Hed Kandi begon ooit als klein bedrijf compilatie cd’s te produceren. Inmiddels is Hed Kandi uitgegroeid tot een fenomeen in de dance wereld. Behalve de compilaties is er een eigen radioshow, een recordlabel en vaste clubavonden over de hele wereld. Zoals bijvoorbeeld een wekelijkse residentie in El Divino op Ibiza.

Op deze editie presenteren ze hun nieuwste cd met de toepasselijke naam: ‘Beach House’. De vorige editie van Hed Kandi vond plaats in het Paard van Troje in Den Haag waarbij o.a. Hatty Lovehearts te gast was. Dit keer is het de beurt aan de Engelse Craig McGivern en de Nederlandse Mike van Loon.

Mike van Loon is de Nederlandse tak van Hed Kandi en was een jaar geleden de presentator van de wekelijkse radioshow op ID&T Radio.

Ondanks dat Lipton Beach Lounge deze zomer een complete metamorfose heeft ondergaan is de capaciteit nog steeds hetzelfde gebleven en daarom wordt aangeraden kaarten in de voorverkoop te halen.

Voorverkoopkaarten kunnen gehaald worden bij Ticketbox en bij enkele bekende lokale verkooppunten in de randstad.

Hed Kandi presents Beach House

Lipton Beach Lounge, Zwartepad 61, Noorderstrand, Scheveningen.

Zaterdag 20 augustus

Van 22:00 tot 04:00

Entrée: 17,50 euro (presale, ex servicekosten) of 20 euro aan de deur.

Voorverkoope: www.ticketbox.nl, callcenter 0900-9393, alle ticketbox outlets Den Haag: Hype, Bendorff. Rotterdam: Hype. Amsterdam: Club Wear House

Info/ Mailinglist: www.wannahaves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws