Unicef Beachsport Lounge Scheveningen

Partyscene Redactie | 21 juli 2005
headlines

De Unicef Beachsport Lounge is een gratis toegankelijk evenement. Het speelt zich allemaal af op het onlangs officieel geopende sportstrand bij Brunotti Beachhouse naast het Scheveningse havenhoofd. De velden alsook de tribunes zullen de hele zomer blijven staan en dat maakt het redelijk uniek voor een badplaats in Nederland. Er wordt zelfs gesproken over een permanente opstelling van het sportveld op het strand vanaf volgend seizoen.

unicef beachsport lounge

Van 16 juli tot en met 28 augustus zullen verschillende sporten hier de Nederlandse kampioenschappen houden, zoals: beach soccer, beach hockey, beach tennis en beach volleybal. Daarnaast zal de kwalificatieronde voor het Europees kampioenschap Beach soccer in Monaco plaatsvinden. De Beachsport Lounge biedt 1.250 zitplaatsen op de tribune.

Waarom het “Unicef” beachsport heet? Den Haag is de internationale stad van recht, vrede en veiligheid is sinds 3 mei 2005 één jaar lang Unicef Stad. Diverse evenementen en activiteiten waaronder dus ook de Beachsport Lounge in Scheveningen staan daarom dit jaar in het teken van Unicef (www.denhaagunicefstad.nl).

Programma:

23-24 juli:  Voorrondes NK Beach Soccer

5-7 august: Four Nationscup, kwalificatie EK Beach Soccer

13 august:  NK Beach Hockey

14 august:  NK Beach Tennis

19-21 aug: NK Beach Volleybal

27-28 aug: Beach Volleyball Circuit

Meer evenementen en activiteiten: www.beachsportlounge.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws