Sun Downer Tour 05

Partyscene Redactie | 20 juli 2005
headlines

Het is een jaarlijkse traditie geworden. DJ Jose Padilla kiest zijn selectie uit de meest fantastische zomerse tunes en zet ze op de verzamel cd Café del Mar.  Vol.8 is alweer in aantocht en voor de laatste verzamelaar heeft Jose het stokje over gegeven aan dj Bruno. Samen met Angel Cielo, draaien beiden als residents in Ibiza’s superclub “Café del Mar”. Vrijdag 29 juli komen ze voor een eenmalig optreden naar Amsterdam. Tijdens de Sun Downer Tour 05, die heel Europa doorkruist (Budapest, Wenen, Berlijn, Hamburg, Zagreb, etc.) zijn Ibiza's populairste deejays te gast in Hotel Arena.

cafe del mar cefe del mar

`Rain or shine`: de avond begint om acht uur, tot 11 uur kun je naar de gratis toegankelijke pre-party op het terras van hotel Arena. Drankje, BBQ en dj’s die de herkenbare Cafe del Mar sound draaien;  het echte Ibiza gevoel...maar dan inAmsterdam! Didier Stijn en DJ Roog zullen de avond met  soulfull house sound  waardig afsluiten.

VR 29.07 Sun Downer Tour 05

Locatie: Hotel Arena – Amsterdam

Aanvang: 23.00 uur (gratis terrasfeest vanaf 20.00 uur)

Entree: € 10,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop is reeds gestart. Tickets zijn bij verkrijgbaar Ticketbox. www.ticketbox.nl, 0900-9393. Kaarten zijn bij alle Primera, Zigger en Free Record Shop winkels te koop. Ook via www.beep.nl zijn tickets te bestellen. Meer weten over organisator Electronic Beats? www.electronicbeats.net

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws