Sun Downer Tour 05 (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met die achtergrond is de Sun Downer Tour 05 gestart op 17 juni in Budapest en doet op vrijdag 29 juli Amsterdam, Hotel Arena aan. Met DJs Bruno, Angel Cielo, Roog en meer.

Het is een jaarlijkse traditie geworden. DJ Jose Padilla kiest jaarlijks zijn selectie uit de meest fantastische eclectic tunes van de afgelopen zomer. De verzamel cds van Caf del Mar zijn -met vol.8 in aantocht- geen hype meer te noemen. Op de laatste verzamelaars heeft Jose het stokje over gegeven aan dj Bruno. Samen met Angel Cielo, draaien beiden als residents in Ibizas superclub Caf del Mar. Vrijdag 29 juli komen ze voor een eenmalig optreden naar Amsterdam. Tijdens de Sun Downer Tour 05, die heel Europa doorkruist (Budapest, Wenen, Berlijn, Hamburg, Zagreb, etc.) zijn Ibiza's populairste deejays te gast in Hotel Arena.



Didier Stijn en DJ Roog staan garant om de avond met hun soulfull house sound de avond een waardige afsluiting te geven. Mooi weer of niet, `rain or shine`, de avond begint om van 20:00 tot 23:00 met een gratis toegankelijke pre-party op het terras van hotel Arena. Onder het genot van een drankje, een BBQ en djs die de herkenbare Cafe del Mar sound draaien, krijg je bijna het echte Ibiza gevoel...maar dan in Amsterdam!

VR 29.07 Sun Downer Tour 05
Locatie: Hotel Arena Amsterdam
Aanvang: 23.00 uur (gratis terrasfeest vanaf 20.00 uur)
Entree: 10,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop is reeds gestart. Tickets zijn bij verkrijgbaar Ticketbox. www.ticketbox.nl, 0900-9393. Kaarten zijn bij alle Primera, Zigger en Free Record Shop winkels te koop. Ook via www.beep.nl zijn tickets te bestellen.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws