Romantiek met een kleurtje

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf nu valt in de liefde ook kleur te bekennen: Flirt Night. Moderne romantiek met een kleurtje.

Was vroeger de discotheek nog een van de weinige ontmoetingsplaatsen, tegenwoordig kunnen geliefden elkaar op talloze manieren vinden. Om de bezoekers toch te proberen aan te trekken ontbreekt het deze discotheken echter niet aan creativiteit. Bijvoorbeeld de Flirt Night, waarbij bezoekers elkaar a.d.h.v de kleur van hun polsbandje kunnen laten weten of ze vrijgezel, homo, gebonden danwel op zoek zijn naar een zogeheten one night stand, trok onlangs de aandacht van alle media. Deze op zich onschuldige avond zorgt echter voor veel ophef in de media. Een artikel op de voorpagina van Nederlands grootste en bekendste ochtenblad, diverse radio interviews en zelfs als onderwerp in het actualiteiten programma Editie NL.

Waar een onschuldige Flirt al niet toe kan leiden. Asta Theater te Den Haag trakteert haar bezoekers zaterdag 30 juli op deze originele vorm van kleurige romantiek. De eerste stap richting een kleurrijke toekomst samen?

Deze avond zal de muziek verzorgd worden resident Dj van de meest succesvolle studentenavond van Nederland, iedere donderdagavond in Asta: DJ Bart. Hij zal 2 uur lang worden bijgestaan door niemand minder dan Lieke van Lexmond, bekend van GTST, Onderweg naar Morgen en Goudkust.

Asta is zaterdag 30 juli geopend van 22.00 tot 04.00 uur, de entree bedraagt 5 euro, maar dames die voor 00.00 uur in Asta op zoek gaan naar hun ware liefde krijgen gratis entree!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws