Luvdining

Partyscene Redactie | 18 juli 2005
headlines

De Amsterdamse partyorganisatie Luvdancin en het Overveense Duinlust Vitality Resort organiseren vrijdag 22 en zaterdag 23 juli een exclusief culinair event: het “Luvdining Festival”. De chefkoks van zes restaurants met een diepe passie voor gastronomie geven acte de presence.

Kwaliteit van eten en drinken in een fantastische en inspirerende omgeving staat centraal.

Duinlust, met zijn landgoed, restaurant Downtown Duinlust, Club Lust en het fantastische terras, is de ideale gastheer voor dit event.Twee dagen lang verrichten de beste horeca etablissementen van Amsterdam, Haarlem en omstreken culinaire hoogstandjes tegen schappelijke prijzen. De chef koks van restaurants Blender, Cinema Paradiso, Downtown Duinlust, Groot Paardenburg, Rain en Willendorf verzorgen tijdens het festival de culinaire hoogstandjes.

Speciaal voor deze gelegenheid stelt Blender een bijzonder Luvdining menu samen. Verwacht eclectische keuken, ‘Modern Global Cuisine’, internationale gerechten op een no-nonsense manier, ‘fine French cuisine’ én de 5 elementen leer van chef kok Roland de Thouars De verschillende smaken die bij deze leer passen, brengen de lichaamssappen in evenwicht zodat het lichaam in een staat van welbevinden komt die verder reikt dan een voldaan gevoel.

Luvdancin na het eten

Restaurant en medeorganisator Blender host in samenwerking met club Jimmy Woo uit Amsterdam één van de lounges van Luvdining. Hier kan je heerlijk relaxen op de fine cuisine and tunes van topdeejays die de gehele dag door eclectische “feelgood” muziek laten horen. Speciaal voor dit festival is een bijzonder programma samengesteld met de crème de la crème van de nationale deejays, zoals Mr. Wix, Kid Sublime, Leroy, Cassie 6 & Cinnaman. LUvdancin start na 21:00 uur.

Het Luvdining Festival is de eerste van een serie evenementen die Duinlust Vitality Resort gaat organiseren in samenwerking met partyorganisatie Luvdancin.

LUVDINING FESTIVAL

22 / 23 juli 2005

Vrijdag 22 juli : 18.00 – 23.00

Zaterdag 23 Juli : 15.00 – 23.00

Tickets: € 20,-

Blender, Cinema Paradiso, Downtown Duinlust, Jimmy Woo, Groot Paardenburg, Rain, Willendorf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws