Vinylized laatste kans

Partyscene Redactie | 18 juli 2005
headlines


Vinylized is een competitie opgezet door Stichting GRAP. Talentvolle makers en producers van dance muziek kunnen hun beste tracks insturen. Als je dat niet allang gedaan hebt, dan moet je moet daar wel snel mee zijn, want de inzendtermijn sluit op 1 augustus.

De winnaar krijgt een groots prijzenpakket. Van het winnende nummer worden 500 12” Inches geperst. Daarnaast krijgt de winnaar onder meer een presentatie en promotieronde op het Amsterdam Dance Event in oktober en professionele begeleiding bij de distributie van de plaat. Een vakjury gaat in augustus aan de slag met het beluisteren van de demo’s en bepaalt welke vijf deelnemers er door gaan naar de finale. Je nummer wordt op www.vinylized.net gezet, waar het publiek het kan beluisteren en er vervolgens een oordeel over kan geven. De publieksstem en de beoordeling van de vakjury zullen uiteindelijk begin september leiden tot de verkiezing van de winnaar van Vinylized 2005.

Naast eigen 12” Inches van je track, is er nog veel meer leuks voor de winnaar. Die mag namelijk een cursus ‘producer elektronische muziek’ volgen en het nummer wordt uiteindelijk uitgebracht door het platenlabel ‘Middle Of The Road Music’.
De jury bestaat uit Don Diablo (DJ/Middle of the Road Music), Roy Avni (Electronation, Middle of the Road Music), Olga Zegers (ID&T), Maurice Spijker (Mojo), Sjoerd Wynia (The Good Guyz), Jesse Voorn (DJ/Partyscene) Edwin Diergaarde en Atilla Meijs (3FM Ministry of Beats).

Kijk op www.vinylized.net voor meer informatie. Hier kun je ook het inschrijfformulier downloaden.









Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws