10 jaar Loveland: tijd voor een feestje!

Partyscene Redactie | 13 juli 2005
headlines





Het allereerste Loveland feest werd tien jaar geleden gehouden in tropisch zwembad Grandorado in Zandvoort. Met de aanstaande jublieumeditie van Loveland gaat Marnix terug naar de roots en geeft weer eens een zwembad feestje, maar ditmaal in het Sloterparkbad te Amsterdam. Daar wordt op zondag 14 augustus van 18.00 uur tojubt middernacht een spectaculair openlucht evenement gehouden: Loveland 10 Year Anniversary.

Voor de muziek zijn niet de minste namen aangetrokken. Verdeeld over drie verschillende stages brengen 10 dj’s het publiek in vervoering. Bij de open-air stage Fire! krijg je alvast een voorproefje van het nieuwste concept van Loveland. Kevin Saunderson, Sebastien Leger, Mustafa en Marnix zwaaien hier de scepter. T-dansant heeft een eigen tent en wordt vertegenwoordigd door dj’s Axwell, Roog, Gregor Salto en Godard. Sander Hucke en Hitmeister D dragen zorg voor een warme sound en sfeer bij de beach area.

Als extra’s zijn er onder andere een barbecue, een mini-cruise rond de eilandjes van de Sloterplas of de mogelijkheid om deze zelf te verkennen met een kano. Vergeet in ieder geval je zwemkleding niet (je wordt echter niet thuisgebracht, red.).

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten kosten 28 euro in de voorverkoop (excl. fee) en zijn te verkrijgen via www.beep.nl of bij een van de volgende voorverkoopadressen:

Amsterdam
Clubwearhouse, Outland Records, restaurant Kitsch, Spoiled

Haarlem
Zoe Fashion, restaurant Pieck

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws